Antenne TV, makkelijk en goedkoop

Zenderaanbod
Je vertrouwde zenders

Jouw favoriete tv-zenders met de meest bekeken Vlaamse zenders inbegrepen.


Makkelijk te ontvangen
Plug & Play

Meteen uitpakken en aansluiten op je tv. Zo gefixt en geen kabel, schotel of internet nodig!

Overal in Vlaanderen
Overal in Vlaanderen

Optimaal tv-signaal via je digitale antenne overal in heel Vlaanderen en Brussel.

Deze tv-zenders krijg je

Met Antenne TV ontvang je via een digitale antenne de meest bekeken tv-zenders in Vlaanderen.

Eén
Canvas
vtm
VIER
VIJF
ZES
Q2
Vitaya
CAZ
CAZ2
Ketnet
vtmKzoom
RTL-TVI
Club RTL
Plug RTL
Penthouse
Haal meer uit je tv

Wat je nodig hebt voor Antenne TV

Antenne

Antenne

Het tv-signaal ontvang je digitaal met je antenne. Deze plaats je naast je tv en connecteer je met de Antenne TV decoder. In bepaalde regio's raden we je aan de antenne buiten te installeren. Voor buiten heb je een extra lange kabel nodig. Deze zit in de uitbreidingskit die je bij je bestelling kan toevoegen.

€29 2

Decoder met CI+module

Decoder met CI+module

De CI+module heeft een geïntegreerde smartcard voor je tv-abonnement die je in de decoder schuift. Vervolgens sluit je 'm aan op je tv. Als je tv een DVB-T2 slot heeft, kan je de CI+module daarin schuiven en heb je geen decoder nodig. Kijk hier of je tv een DVB-T2 slot heeft. Veel kijkplezier!

€99 2

De beste tv-oplossing thuis en daarbuiten

Dankzij Antenne TV geniet je altijd en overal van je favoriete tv-programma's
bij je thuis, in de tuin, op kot, op de boot of onderweg op de camping.

Bij je thuis

Bij je thuis

Op de camping

Op de camping

Op kot

Op kot

In de tuin

In de tuin


Overal beschikbaar in Vlaanderen


Je antenne thuis pikt het tv-signaal op van één van de 13 zendmasten die verspreid over Vlaanderen en Brussel uitzenden.

In de groene zone plaats je de compacte antenne binnen en in de grijze zone zet je 'm buiten.

Vul hieronder je adres in om te zien of jouw antenne binnen of buiten hoort.

CONTROLEER JE ADRES:

Heb je nog vragen?

 1. Hoe weet ik of Antenne TV beschikbaar is op mijn adres? Antenne TV werkt in heel Vlaanderen en Brussel. Om te zien of Antenne TV beschikbaar is bij jou thuis, kan je kijken op de signaalkaart en je adres invullen. Zo zie je ook of de antenne binnen of buiten moet plaatsen. Dit is afhankelijk van hoe ver je van de zendmast woont.
 2. Hoe werkt Antenne TV?

  Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je ontvangt het tv-signaal via een kleine DVB-T2 antenne. Hier is hoe het werkt:

  1. Zendmasten sturen signaal uit
  Dertien zendmasten verspreid over Vlaanderen en Brussel sturen het tv-signaal uit. Niet overal is het signaal even sterk. In de meeste regio's kan je de antenne binnen gebruiken, maar in bepaalde gebieden waar het signaal minder sterk is, moet je de antenne buiten plaatsen. Het ontvangstbereik vind je op onze signaalkaart. De Vlaamse commerciële tv-zenders zijn gecodeerd. Om deze te kunnen kijken heb je een smartcard voor Antenne TV nodig.

  2. Jouw antenne thuis ontvangt het signaal
  Afhankelijk van je regio, moet je de antenne binnen of buiten plaatsen. De antenne sluit je aan op je tv.

  3. Van signaal naar beeld en geluid
  Je DVB-T2 tv, of decoder voor DVB-T2, afhankelijk van welke oplossing je gebruikt, zet het signaal om naar beeld en geluid. De smartcard geeft je toegang tot de commerciële zenders van Antenne TV. De zenders van VRT zijn vrij te ontvangen via DVB-T.

  Of je nu dus gaat voor DVB-T2 tv of een decoder voor DVB-T2, in beide gevallen heb je een smartcard voor Antenne TV nodig voor je tv-abonnement. Antenne TV werkt zonder satelliet, kabel of internet. In het volledige zendbereik in Vlaanderen en Brussel kan je dus Antenne TV ontvangen: thuis, in de tuin, op kot, op de boot, op de camping, ...

 3. Welke antenne is geschikt voor mij?
 4. Kan ik Antenne TV zelf installeren?

  Antenne TV is heel eenvoudig zelf te installeren. Plaats je antenne, sluit je decoder / smartcard aan, laad de zenderlijst in en klaar!

  Lees meer...

 5. Is mijn tv geschikt voor DVB-T2?

  Kijk in de handleiding van je tv-toestel of je tv een DVB-T2 tuner heeft. Je kan ook de verkoper of de fabrikant van het toestel hiervoor contacteren.

  Heeft je tv geen DVB-T2 tuner, dan raden we je aan te kiezen voor de combinatie van de de decoder met smartcard.

*De Promotieperiode verloopt vanaf 03.03.2020 tot en met 12.05.2020 (“Promotieperiode”). Deelnemers die tijdens de Promotieperiode een abonnement afsluiten van minimum 24 maanden op (All-in-One) Basic Light, (All-in-One) Basic, (All-in-One) Basic+ of Antenne TV, krijgen een gratis complete set ter waarde van €128 op hardware van Antenne TV en €199 op hardware van sateliet-tv. Bekijk hier de actievoorwaarden.

1. Incl. BTW, excl. éénmalige activatiekost van €29,95 en hardware

2. Incl. BTW, Bebat, Recupel