Schakel je tv een versnelling hoger

Tv mee in de auto

Tv mee in de auto


Kijk je favoriete tv-programma's de hele dag door onderweg in de auto.

Tv-bijstand in heel Vlaanderen

Tv-bijstand in Vlaanderen


Ontvang een optimaal tv-signaal tijdens elke pauze die je neemt naast de baan.

Gemakkelijk te ontvangen

Gemakkelijk te ontvangen


Ontdek een ruimer gamma van auto's die zijn uitgerust met een DVB-T2 tuner.

Deze tv-zenders krijg je


Met Antenne TV ontvang je via een digitale antenne de meest bekeken tv-zenders in Vlaanderen.

Eén
Canvas
vtm
VIER
VIJF
ZES
Q2
Vitaya
CAZ
CAZ2
Ketnet
vtmKids
RTL-TVI
Club RTL
Plug RTL
Penthouse

Overal tv-kijken in je auto


In de meeste regio's van Vlaanderen en Brussel geniet je van een optimaal tv-signaal voor Antenne TV.
Zo kan je overal waar je even stilstaat met de auto naar je favoriete tv-programma's kijken.

Overal tv-kijken in je auto

Wat heb je nodig voor Antenne TV in de auto?


Steeds meer auto's zijn uitgerust met een DVB-T2 tuner en ingebouwde antenne waarmee je digitale tv via DVB-T2 zoals Antenne TV kan ontvangen in je voertuig. De CI+ module voor Antenne TV is een kaartlezer met geïntegreerde smartcard die je eenvoudig in deze DVB-T2 tuner schuift.

Wil je Antenne TV kijken in je auto? Vraag dan eerst even bij je autoverdeler of je wagen is voorzien van een DVB-T2 tuner.

De CI+module voor Antenne TV is verkrijgbaar voor

€39 2

Bestel nu

Digitale tv via DVB-T2

Heb je nog vragen?

 1. Tv-kijken in de auto, mag dat wel?

  Ja hoor, maar natuurlijk kan je wel enkel tv-kijken wanneer je voertuig stilstaat. Auto's met een ingebouwde DVB-T2 tuner zijn zo ontworpen dat het tv-signaal op het scherm vooraan automatisch uitvalt vanaf een bepaalde snelheid. Zo blijf je tijdens het rijden gefocust op de rijbaan, maar kan je tijdens een pauze wel live tv-kijken.

 2. Hoe werkt Antenne TV?

  Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je ontvangt het tv-signaal via een kleine DVB-T2 antenne. Hier is hoe het werkt:

  1. Zendmasten sturen signaal uit
  Dertien zendmasten verspreid over Vlaanderen en Brussel sturen het tv-signaal uit. Niet overal is het signaal even sterk. In de meeste regio's kan je de antenne binnen gebruiken, maar in bepaalde gebieden waar het signaal minder sterk is, moet je de antenne buiten plaatsen. Het ontvangstbereik vind je op onze signaalkaart. De zenders van de VRT (Eén, Canvas en Ketnet) zijn vrij te ontvangen via DVB-T. De Vlaamse commerciële tv-zenders zijn gecodeerd. Om deze te kunnen kijken heb je een smartcard voor Antenne TV nodig.

  2. Jouw antenne thuis ontvangt het signaal
  Afhankelijk van je regio, moet je de antenne binnen of buiten plaatsen. De antenne sluit je aan op je tv.

  3. Van signaal naar beeld en geluid
  Je DVB-T2 tv, of decoder voor DVB-T2, afhankelijk van welke oplossing je gebruikt, zet het signaal om naar beeld en geluid. De smartcard geeft je toegang tot de commerciële zenders van Antenne TV. De zenders van VRT zijn vrij te ontvangen via DVB-T.

  Of je nu dus gaat voor DVB-T2 tv of een decoder voor DVB-T2, in beide gevallen heb je een smartcard voor Antenne TV nodig voor je tv-abonnement. Antenne TV werkt zonder satelliet, kabel of internet. In het volledige zendbereik in Vlaanderen en Brussel kan je dus Antenne TV ontvangen: thuis, in de tuin, op kot, op de boot, op de camping, ...

 3. Is mijn auto geschikt voor de CI+ module?

  Steeds meer auto's zijn uitgerust met een geïntegreeerde DVB-T2 tuner. Contacteer je autoverdeler om te weten of jouw voertuig een DVB-T2 tuner heeft.

 4. Kan ik Antenne TV zelf installeren?

  Antenne TV in je auto installeren is gemakkelijker dan je voertuig vlekkeloos achteruit parkeren. Voor Antenne TV in de auto heb je enkel een CI+ module voor Antenne TV nodig. Controleer eerst of je auto een DVB-T2 tuner heeft. Deze heb je nodig om de CI+ module in te schuiven. Vervolgens ga je op het scherm vooraan in je auto op zoek naar de tv-instellingen om je Antenne TV te activeren.

*De Promotieperiode verloopt vanaf 03.03.2020 tot en met 12.05.2020 (“Promotieperiode”). Deelnemers die tijdens de Promotieperiode een abonnement afsluiten van minimum 24 maanden op (All-in-One) Basic Light, (All-in-One) Basic, (All-in-One) Basic+ of Antenne TV, krijgen een gratis complete set ter waarde van €128 op hardware van Antenne TV en €199 op hardware van sateliet-tv. Bekijk hier de actievoorwaarden.

1. Incl. BTW, excl. éénmalige activatiekost van €29,95 en hardware

2. Incl. BTW, Bebat, Recupel