•  
 
 
 
 •  
 •  
   

  Alle hens aan dek met Antenne TV
  Favoriete tv op je boot
   

  Favoriete tv op je boot


  Kijk op je boot naar je favoriete tv-programma's via een kleine antenne.


   
  Tv in elke Vlaamse haven
   

  In elke Vlaamse haven


  Ontvang een optimaal tv-signaal in Antwerpen, Nieuwpoort, Oostende,...


   
  Gemakkelijk te ontvangen
   

  Gemakkelijk te ontvangen


  Zonder schotel, kabel of internet. Connecteer je antenne met je tv of decoder en klaar!


   

 •  
   

  Deze tv-zenders krijg je


  Met Antenne TV ontvang je via een digitale antenne de meest bekeken tv-zenders in Vlaanderen.

   
   
  Eén  
  Canvas  
  vtm  
  VIER  
  VIJF  
  ZES  
  Q2  
  Vitaya  
  CAZ  
  Ketnet  
  vtmKzoom  
  Kadet  
  RTL-TVI  
  Club RTL  
  Plug RTL  
  Penthouse  
   
   
   
   
 •  
   

  Antenne TV bij jou op de boot?


  In de havens van Nieuwpoort, Oostende, Zeebrugge en Antwerpen heb je een sterk ontvangstbereik om je antenne binnen te installeren. Aan de kust zijn enkele gebieden waar je de antenne mogelijk buiten moet plaatsen. Controleer hieronder je staanplaats in de haven waar je verblijft met je boot om te zien of je voor digitale tv de antenne best binnen (groene zone) of buiten plaatst (grijze zone).  

   
   
 • Haal meer uit je tv
   
 •  
   

  Wat je nodig hebt voor Antenne TV

   
  Antenne  

  Antenne

  Het tv-signaal ontvang je digitaal met je antenne. Deze plaats je naast je tv en connecteer je met de Antenne TV decoder. In bepaalde regio's raden we je aan de antenne buiten te installeren. Voor buiten heb je een extra lange kabel nodig. Deze zit in de uitbreidingskit die je bij je bestelling kan toevoegen.  

  €29 *
   
  Decoder met CI+module  

  Decoder met CI+module

  De CI+module heeft een geïntegreerde smartcard voor je tv-abonnement die je in de decoder schuift. Vervolgens sluit je 'm aan op je tv. Als je tv een DVB-T2 slot heeft, kan je de CI+module daarin schuiven en heb je geen decoder nodig. Kijk hier of je tv een DVB-T2 slot heeft. Veel kijkplezier!
   

  €99 €0 *


  PROMONu gratis decoder en smartcard *  
   
   
 •  

  Heb je nog vragen?

   
 • * Promo "Gratis decoder en smartcard": Aanbod geldig van 16.10.2018 t.e.m. 01.01.2019. Geldig onder voorwaarden. De korting op de apparatuur is enkel geldig in combinatie met een abonnement voor een periode van 24 maanden op Antenne TV en wordt onmiddellijk verrekend op de TV VLAANDEREN website bij de aankoo van een Decoder met CI+module voor Antenne TV t.w.v. €99. Indien de aankoop in een winkelpunt gebeurt, dient de cashback aangevraagd te worden met het cashbackformulier. Abonnement per maand: De maandelijkse prijs van het abonnement is inclusief btw en exclusief een eenmalige activeringskost van €29,95. Prijs apparatuur: De prijs van de apparatuur is inclusief btw, Bebat en Recupel en exclusief installatie- en abonnementskosten. Gratis te ontvangen zenders: De gratis zenders worden niet door TV VLAANDEREN aangeboden, maar maken deel uit van het aanbod dat vrij via DVB-T verkrijgbaar is. De beschikbaarheid van deze zenders is niet afhankelijk van TV VLAANDEREN.