Alle hens aan dek met Antenne TV
Favoriete tv op je boot

Favoriete tv op je boot


Kijk op je boot naar je favoriete tv-programma's via een kleine antenne.


Tv in elke Vlaamse haven

In elke Vlaamse haven


Ontvang een optimaal tv-signaal in Antwerpen, Nieuwpoort, Oostende,...


Gemakkelijk te ontvangen

Gemakkelijk te ontvangen


Zonder schotel, kabel of internet. Connecteer je antenne met je tv of decoder en klaar!


Deze tv-zenders krijg je


Met Antenne TV ontvang je via een digitale antenne de meest bekeken tv-zenders in Vlaanderen.

Eén
Canvas
vtm
VIER
VIJF
ZES
Q2
Vitaya
CAZ
CAZ2
Ketnet
vtmKids
RTL-TVI
Club RTL
Plug RTL
Penthouse

Antenne TV bij jou op de boot?


In de havens van Nieuwpoort, Oostende, Zeebrugge en Antwerpen heb je een sterk ontvangstbereik om je antenne binnen te installeren. Aan de kust zijn enkele gebieden waar je de antenne mogelijk buiten moet plaatsen. Controleer hieronder je staanplaats in de haven waar je verblijft met je boot om te zien of je voor digitale tv de antenne best binnen (groene zone) of buiten plaatst (grijze zone).

CONTROLEER JE ADRES:
Haal meer uit je tv

Wat je nodig hebt voor Antenne TV

Antenne

Antenne

Het tv-signaal ontvang je digitaal met je antenne. Deze plaats je naast je tv en connecteer je met de Antenne TV decoder. In bepaalde regio's raden we je aan de antenne buiten te installeren. Voor buiten heb je een extra lange kabel nodig. Deze zit in de uitbreidingskit die je bij je bestelling kan toevoegen.

€29 2

Decoder met CI+module

Decoder met CI+module

De CI+module heeft een geïntegreerde smartcard voor je tv-abonnement die je in de decoder schuift. Vervolgens sluit je 'm aan op je tv. Als je tv een DVB-T2 slot heeft, kan je de CI+module daarin schuiven en heb je geen decoder nodig. Kijk hier of je tv een DVB-T2 slot heeft. Veel kijkplezier!

€99 2

Heb je nog vragen?

 1. Ik vaar regelmatig naar verschillende locaties. Kan ik Antenne TV blijven kijken?

  Ja hoor! Als je met je boot uitvaart naar een andere haven kan je blijven tv-kijken via antenne. Zo lang je in het vaarwater van Vlaanderen en Brussel blijft, kan je Antenne TV blijven ontvangen op je boot.

 2. Ik verblijf maar enkele maanden op mijn boot. Kan ik mijn abonnement pauzeren?

  Het is niet mogelijk om je abonnement tijdelijk te pauzeren voor enkele maanden. Je kan Antenne TV wel mee naar huis nemen en daar verderkijken op je tv thuis.

 3. Hoe werkt Antenne TV?

  Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je ontvangt het tv-signaal via een kleine DVB-T2 antenne. Hier is hoe het werkt:

  1. Zendmasten sturen signaal uit
  Dertien zendmasten verspreid over Vlaanderen en Brussel sturen het DVB-T2 signaal uit. Niet overal is het signaal even sterk. In de meeste regio's kan je de antenne binnen gebruiken, maar in bepaalde gebieden waar het signaal minder sterk is, moet je de antenne buiten plaatsen. Het ontvangstbereik vind je op onze signaalkaart. De zenders van de VRT (Eén, Canvas en Ketnet) zijn vrij te ontvangen via DVB-T. De Vlaamse commerciële tv-zenders zijn gecodeerd. Om deze te kunnen kijken heb je een CI+module voor Antenne TV nodig.

  2. Jouw antenne thuis ontvangt het signaal
  Afhankelijk van je regio, moet je de antenne binnen of buiten plaatsen. De antenne sluit je aan op je tv.

  3. Van signaal naar beeld en geluid
  Je DVB-T2 tv, of decoder voor DVB-T2, afhankelijk van welke oplossing je gebruikt, zet het signaal om naar beeld en geluid. De CI+module geeft je toegang tot de commerciële zenders van Antenne TV. De zenders van VRT zijn vrij te ontvangen via DVB-T.

  Of je nu dus gaat voor een DVB-T2 tv of een decoder voor DVB-T2, in beide gevallen heb je een CI+module voor Antenne TV nodig voor je tv-abonnement. Antenne TV werkt zonder satelliet, kabel of internet. In het volledige zendbereik in Vlaanderen en Brussel kan je dus Antenne TV via DVB-T2 ontvangen op je kot.

 4. Kan ik Antenne TV zelf installeren?

  Antenne TV in je auto installeren is gemakkelijker dan je voertuig vlekkeloos achteruit parkeren. Voor Antenne TV in de auto heb je enkel een CI+ module voor Antenne TV nodig. Controleer eerst of je auto een DVB-T2 tuner heeft. Deze heb je nodig om de CI+ module in te schuiven. Vervolgens ga je op het scherm vooraan in je auto op zoek naar de tv-instellingen om je Antenne TV te activeren.

 5. Is mijn tv geschikt voor de CI+module?

  Heeft je tv geen DVB-T2 tuner, dan raden we je aan te kiezen voor de combinatie van de CI+module met de decoder.

*De Promotieperiode verloopt vanaf 03.03.2020 tot en met 12.05.2020 (“Promotieperiode”). Deelnemers die tijdens de Promotieperiode een abonnement afsluiten van minimum 24 maanden op (All-in-One) Basic Light, (All-in-One) Basic, (All-in-One) Basic+ of Antenne TV, krijgen een gratis complete set ter waarde van €128 op hardware van Antenne TV en €199 op hardware van sateliet-tv. Bekijk hier de actievoorwaarden.

1. Incl. BTW, excl. éénmalige activatiekost van €29,95 en hardware

2. Incl. BTW, Bebat, Recupel