Tv-kijken via antenne op kot
Favoriete zenders van thuis

Favoriete tv van thuis


Kijk op kot naar je favoriete tv-programma's van thuis via een kleine antenne.


Tv in je studentenstad

In elke studentenstad


Ontvang een optimaal tv-signaal in Leuven, Gent, Hasselt, Brussel,...


Geen dataverbruik

Geen dataverbruik


Kijk zonder streaming zodat je niet over je maandelijkse downloadlimiet gaat.


Deze tv-zenders krijg je


Met Antenne TV ontvang je via een digitale antenne de meest bekeken tv-zenders in Vlaanderen.

Eén
Canvas
vtm
VIER
VIJF
ZES
Q2
Vitaya
CAZ
CAZ2
Ketnet
vtmKids
RTL-TVI
Club RTL
Plug RTL
Penthouse

Antenne TV bij jou op kot?


In de meeste studentensteden zoals Gent, Antwerpen, Hasselt en Brussel heb je een sterk ontvangstbereik via antenne om deze binnen te installeren. In Leuven zijn er enkele buurten waar je de antenne mogelijk buiten moet plaatsen. Controleer met je kotadres hieronder om te zien of je de antenne best binnen (groene zone) of buiten plaatst (grijze zone).

CONTROLEER JE ADRES:
Haal meer uit je tv

Wat je nodig hebt voor Antenne TV

Antenne

Antenne

Het tv-signaal ontvang je digitaal met je antenne. Deze plaats je naast je tv en connecteer je met de Antenne TV decoder. In bepaalde regio's raden we je aan de antenne buiten te installeren. Voor buiten heb je een extra lange kabel nodig. Deze zit in de uitbreidingskit die je bij je bestelling kan toevoegen.

€29 2

Decoder met CI+module

Decoder met CI+module

De CI+module heeft een geïntegreerde smartcard voor je tv-abonnement die je in de decoder schuift. Vervolgens sluit je 'm aan op je tv. Als je tv een DVB-T2 slot heeft, kan je de CI+module daarin schuiven en heb je geen decoder nodig. Kijk hier of je tv een DVB-T2 slot heeft. Veel kijkplezier!

€99 2

Heb je nog vragen?

 1. Hoe werkt Antenne TV?

  Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je ontvangt het tv-signaal via een kleine DVB-T2 antenne. Hier is hoe het werkt:

  1. Zendmasten sturen signaal uit
  Dertien zendmasten verspreid over Vlaanderen en Brussel sturen het DVB-T2 signaal uit. Niet overal is het signaal even sterk. In de meeste regio's kan je de antenne binnen gebruiken, maar in bepaalde gebieden waar het signaal minder sterk is, moet je de antenne buiten plaatsen. Het ontvangstbereik vind je op onze signaalkaart. De zenders van de VRT (Eén, Canvas en Ketnet) zijn vrij te ontvangen via DVB-T. De Vlaamse commerciële tv-zenders zijn gecodeerd. Om deze te kunnen kijken heb je een CI+module voor Antenne TV nodig.

  2. Jouw antenne thuis ontvangt het signaal
  Afhankelijk van je regio, moet je de antenne binnen of buiten plaatsen. De antenne sluit je aan op je tv.

  3. Van signaal naar beeld en geluid
  Je DVB-T2 tv, of decoder voor DVB-T2, afhankelijk van welke oplossing je gebruikt, zet het signaal om naar beeld en geluid. De CI+module geeft je toegang tot de commerciële zenders van Antenne TV. De zenders van VRT zijn vrij te ontvangen via DVB-T.

  Of je nu dus gaat voor een DVB-T2 tv of een decoder voor DVB-T2, in beide gevallen heb je een CI+module voor Antenne TV nodig voor je tv-abonnement. Antenne TV werkt zonder satelliet, kabel of internet. In het volledige zendbereik in Vlaanderen en Brussel kan je dus Antenne TV via DVB-T2 ontvangen op je kot.

 2. Kan ik Antenne TV zelf installeren?

  Antenne TV in je auto installeren is gemakkelijker dan je voertuig vlekkeloos achteruit parkeren. Voor Antenne TV in de auto heb je enkel een CI+ module voor Antenne TV nodig. Controleer eerst of je auto een DVB-T2 tuner heeft. Deze heb je nodig om de CI+ module in te schuiven. Vervolgens ga je op het scherm vooraan in je auto op zoek naar de tv-instellingen om je Antenne TV te activeren.

 3. Is mijn tv geschikt voor de CI+module?

  Heeft je tv geen DVB-T2 tuner, dan raden we je aan te kiezen voor de combinatie van de CI+module met de decoder.

 4. Ik ben geslaagd voor mijn examens en zit thuis in de zomer. Kan ik mijn antenne meenemen?

  Allereerst proficiat! Antenne TV is overal beschikbaar in Vlaanderen en Brussel, dus je kan het gewoon mee naar huis nemen en daar connecteren met een andere tv.

 5. Ik heb tweede zit... Kan ik Antenne TV ook in de zomer kijken?

  Eigenlijk zou je je moeten concentreren op je studies, maar omdat je af en toe wel even pauze verdient, loopt je tv-abonnement het hele jaar door. Zo mis je ook tijdens de zomer niets van je favoriete tv-programma's.

*De Promotieperiode verloopt vanaf 03.03.2020 tot en met 12.05.2020 (“Promotieperiode”). Deelnemers die tijdens de Promotieperiode een abonnement afsluiten van minimum 24 maanden op (All-in-One) Basic Light, (All-in-One) Basic, (All-in-One) Basic+ of Antenne TV, krijgen een gratis complete set ter waarde van €128 op hardware van Antenne TV en €199 op hardware van sateliet-tv. Bekijk hier de actievoorwaarden.

1. Incl. BTW, excl. éénmalige activatiekost van €29,95 en hardware

2. Incl. BTW, Bebat, Recupel