•  
 
 
 
 •  
 •  
   

  Tv-kijken via antenne op kot
  Favoriete zenders van thuis
   

  Favoriete tv van thuis


  Kijk op kot naar je favoriete tv-programma's van thuis via een kleine antenne.


   
  Tv in je studentenstad
   

  In elke studentenstad


  Ontvang een optimaal tv-signaal in Leuven, Gent, Hasselt, Brussel,...


   
  Geen dataverbruik
   

  Geen dataverbruik


  Kijk zonder streaming zodat je niet over je maandelijkse downloadlimiet gaat.


   

 •  
   

  Deze tv-zenders krijg je


  Met Antenne TV ontvang je via een digitale antenne de meest bekeken tv-zenders in Vlaanderen.

   
   
  Eén  
  Canvas  
  vtm  
  VIER  
  VIJF  
  ZES  
  Q2  
  Vitaya  
  CAZ  
  Ketnet  
  vtmKzoom  
  Kadet  
  RTL-TVI  
  Club RTL  
  Plug RTL  
  Penthouse  
   
   
   
   
 •  
   

  Antenne TV bij jou op kot?


  In de meeste studentensteden zoals Gent, Antwerpen, Hasselt en Brussel heb je een sterk ontvangstbereik via antenne om deze binnen te installeren. In Leuven zijn er enkele buurten waar je de antenne mogelijk buiten moet plaatsen. Controleer met je kotadres hieronder om te zien of je de antenne best binnen (groene zone) of buiten plaatst (grijze zone).  

   
   
 • Haal meer uit je tv
   
 •  
   

  Wat je nodig hebt voor Antenne TV

   
  Antenne  

  Antenne

  Het tv-signaal ontvang je digitaal met je antenne. Deze plaats je naast je tv en connecteer je met de Antenne TV decoder. In bepaalde regio's raden we je aan de antenne buiten te installeren. Voor buiten heb je een extra lange kabel nodig. Deze zit in de uitbreidingskit die je bij je bestelling kan toevoegen.  

  €29 *
   
  Decoder met CI+module  

  Decoder met CI+module

  De CI+module heeft een geïntegreerde smartcard voor je tv-abonnement die je in de decoder schuift. Vervolgens sluit je 'm aan op je tv. Als je tv een DVB-T2 slot heeft, kan je de CI+module daarin schuiven en heb je geen decoder nodig. Kijk hier of je tv een DVB-T2 slot heeft. Veel kijkplezier!
   

  €99 €0 *


  PROMONu gratis decoder en smartcard *  
   
   
 •  

  Heb je nog vragen?

   
 • * Promo "Gratis decoder en smartcard": Aanbod geldig van 16.10.2018 t.e.m. 01.01.2019. Geldig onder voorwaarden. De korting op de apparatuur is enkel geldig in combinatie met een abonnement voor een periode van 24 maanden op Antenne TV en wordt onmiddellijk verrekend op de TV VLAANDEREN website bij de aankoo van een Decoder met CI+module voor Antenne TV t.w.v. €99. Indien de aankoop in een winkelpunt gebeurt, dient de cashback aangevraagd te worden met het cashbackformulier. Abonnement per maand: De maandelijkse prijs van het abonnement is inclusief btw en exclusief een eenmalige activeringskost van €29,95. Prijs apparatuur: De prijs van de apparatuur is inclusief btw, Bebat en Recupel en exclusief installatie- en abonnementskosten. Gratis te ontvangen zenders: De gratis zenders worden niet door TV VLAANDEREN aangeboden, maar maken deel uit van het aanbod dat vrij via DVB-T verkrijgbaar is. De beschikbaarheid van deze zenders is niet afhankelijk van TV VLAANDEREN.