•  
 
 • Tv-kijken via antenne op kot
  Favoriete zenders van thuis

  Favoriete tv van thuis


  Kijk op kot naar je favoriete tv-programma's van thuis via een kleine antenne.


  Tv in je studentenstad

  In elke studentenstad


  Ontvang een optimaal tv-signaal in Leuven, Gent, Hasselt, Brussel,...


  Geen dataverbruik

  Geen dataverbruik


  Kijk zonder streaming zodat je niet over je maandelijkse downloadlimiet gaat.  Deze tv-zenders krijg je


  Met Antenne TV ontvang je via een digitale antenne de meest bekeken tv-zenders in Vlaanderen.

  Eén
  Canvas
  vtm
  VIER
  VIJF
  ZES
  Q2
  Vitaya
  CAZ
  Ketnet
  vtmKids
  vtmKidsjr
  RTL-TVI
  Club RTL
  Plug RTL
  Penthouse

  Antenne TV bij jou op kot?


  In de meeste studentensteden zoals Gent, Antwerpen, Hasselt en Brussel heb je een sterk ontvangstbereik via antenne om deze binnen te installeren. In Leuven zijn er enkele buurten waar je de antenne mogelijk buiten moet plaatsen. Controleer met je kotadres hieronder om te zien of je de antenne best binnen (groene zone) of buiten plaatst (grijze zone).

  Haal meer uit je tv

  Wat je nodig hebt voor Antenne TV

  Antenne

  Antenne

  Het tv-signaal ontvang je digitaal met je antenne. Deze plaats je naast je tv en connecteer je met de Antenne TV decoder. In bepaalde regio's raden we je aan de antenne buiten te installeren. Voor buiten heb je een extra lange kabel nodig. Deze zit in de uitbreidingskit die je bij je bestelling kan toevoegen.

  €29 *
  Decoder met CI+module

  Decoder met CI+module

  De CI+module heeft een geïntegreerde smartcard voor je tv-abonnement die je in de decoder schuift. Vervolgens sluit je 'm aan op je tv. Als je tv een DVB-T2 slot heeft, kan je de CI+module daarin schuiven en heb je geen decoder nodig. Kijk hier of je tv een DVB-T2 slot heeft. Veel kijkplezier!

  €99 *


  Heb je nog vragen?

  Hoe werkt Antenne TV?

  Antenne TV werkt enkel in Vlaanderen en Brussel. Om te zien of Antenne TV beschikbaar is bij jou thuis, kan je kijken op de signaalkaart en je adres invullen. Zo zie je ook of de antenne binnen of buiten moet plaatsen. Dit is afhankelijk van hoe ver je van de zendmast woont.

  Hoe werkt Antenne TV?

  Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je ontvangt het tv-signaal via een kleine DVB-T2 antenne. Hier is hoe het werkt:

  1. Zendmasten sturen signaal uit
  Dertien zendmasten verspreid over Vlaanderen en Brussel sturen het DVB-T2 signaal uit. Niet overal is het signaal even sterk. In de meeste regio's kan je de antenne binnen gebruiken, maar in bepaalde gebieden waar het signaal minder sterk is, moet je de antenne buiten plaatsen. Het ontvangstbereik vind je op onze signaalkaart. De zenders van de VRT (Eén, Canvas en Ketnet) zijn vrij te ontvangen via DVB-T. De Vlaamse commerciële tv-zenders zijn gecodeerd. Om deze te kunnen kijken heb je een CI+module voor Antenne TV nodig.

  2. Jouw antenne thuis ontvangt het signaal
  Afhankelijk van je regio, moet je de antenne binnen of buiten plaatsen. De antenne sluit je aan op je tv.

  3. Van signaal naar beeld en geluid
  Je DVB-T2 tv, of decoder voor DVB-T2, afhankelijk van welke oplossing je gebruikt, zet het signaal om naar beeld en geluid. De CI+module geeft je toegang tot de commerciële zenders van Antenne TV. De zenders van VRT zijn vrij te ontvangen via DVB-T.

  Of je nu dus gaat voor DVB-T2 tv of een decoder voor DVB-T2, in beide gevallen heb je een CI+module voor Antenne TV nodig voor je tv-abonnement. Antenne TV werkt zonder satelliet, kabel of internet. In het volledige zendbereik in Vlaanderen en Brussel kan je dus DVB-T2 ontvangen op kot.

  Kan ik Antenne TV zelf installeren?

  Antenne TV is heel eenvoudig zelf te installeren. Plaats je antenne, sluit je decoder / CI+module aan, laad de zenderlijst in en klaar!

  Lees meer...

  Is mijn tv geschikt voor de CI+module?

  Kijk hier of je tv een DVB-T2 tuner heeft. Je kan ook de verkoper of de fabrikant van het toestel hiervoor contacteren.

  Heeft je tv geen DVB-T2 tuner, dan raden we je aan te kiezen voor de combinatie van de CI+module met de decoder.

  Ik ben geslaagd voor mijn examens en zit thuis in de zomer. Kan ik mijn antenne meenemen?

  Allereerst proficiat! Antenne TV is overal beschikbaar in Vlaanderen en Brussel, dus je kan het gewoon mee naar huis nemen en daar connecteren met een andere tv.

  Ik heb tweede zit... Kan ik Antenne TV ook in de zomer kijken?

  Eigenlijk zou je je moeten concentreren op je studies, maar omdat je af en toe wel even pauze verdient, loopt je tv-abonnement het hele jaar door. Zo mis je ook tijdens de zomer niets van je favoriete tv-programma's.

  *Abonnement per maand: De maandelijkse prijs van het abonnement is inclusief btw en exclusief een eenmalige activeringskost van €29,95. Prijs apparatuur: De prijs van de apparatuur is inclusief btw, Bebat en Recupel en exclusief installatie- en abonnementskosten. Gratis te ontvangen zenders: De gratis zenders worden niet door TV VLAANDEREN aangeboden, maar maken deel uit van het aanbod dat vrij via DVB-T verkrijgbaar is. De beschikbaarheid van deze zenders is niet afhankelijk van TV VLAANDEREN.