•  
 
 • Je tv in volle bloei
  Je vertrouwde zenders thuis
   

  Kijk TV in de tuin


  Kijk in de tuin naar je favoriete tv-programma's via een kleine antenne.


   
  Overal in Vlaanderen
   

  Overal in Vlaanderen


  Ontvang overal in Vlaanderen en Brussel een optimaal tv-signaal.


   
  Gemakkelijk te ontvangen
   

  Gemakkelijk te ontvangen


  Zet je tv op het terras in de tuin, sluit je antenne aan en klaar! Vergeet de sangria niet!


   

  Deze tv-zenders krijg je


  Met Antenne TV ontvang je via een digitale antenne de meest bekeken tv-zenders in Vlaanderen.

   
   
  Eén  
  Canvas  
  vtm  
  VIER  
  VIJF  
  ZES  
  Q2  
  Vitaya  
  CAZ  
  Ketnet  
  vtmKids  
  vtmKidsjr  
  RTL-TVI  
  Club RTL  
  Plug RTL  
  Penthouse  

  Antenne TV bij jou in de tuin?


  Maar liefst 13 zendmasten sturen het tv-signaal via DVB-T2 uit in heel Vlaanderen en Brussel. Zo kijk je overal naar je favoriete tv-zenders zonder schotel of kabel.


  In de groene zones ontvang je het tv-signaal binnen én buiten. In de grijze zones werkt de antenne enkel buiten.  

   
   
  Haal meer uit je tv  
   

  Wat je nodig hebt voor Antenne TV

   
  Antenne  

  Antenne

  Het tv-signaal ontvang je digitaal met je antenne. Deze plaats je naast je tv en connecteer je met de Antenne TV decoder. In bepaalde regio's raden we je aan de antenne buiten te installeren. Voor buiten heb je een extra lange kabel nodig. Deze zit in de uitbreidingskit die je bij je bestelling kan toevoegen.

  €29 *
   
  Decoder met CI+module  

  Decoder met CI+module

  De CI+module heeft een geïntegreerde smartcard voor je tv-abonnement die je in de decoder schuift. Vervolgens sluit je 'm aan op je tv. Als je tv een DVB-T2 slot heeft, kan je de CI+module daarin schuiven en heb je geen decoder nodig. Kijk hier of je tv een DVB-T2 slot heeft. Veel kijkplezier!
   

  €99 *


   
   
   

  Heb je nog vragen?

  Hoe weet ik of Antenne TV beschikbaar is op mijn adres?

  Antenne TV werkt enkel in Vlaanderen en Brussel. Om te zien of Antenne TV beschikbaar is bij jou thuis, kan je kijken op de signaalkaart en je adres invullen. Zo zie je ook of de antenne binnen of buiten moet plaatsen. Dit is afhankelijk van hoe ver je van de zendmast woont.

  Hoe werkt Antenne TV?

  Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je ontvangt het tv-signaal via een kleine DVB-T2 antenne. Hier is hoe het werkt:

  1. Zendmasten sturen signaal uit
  Dertien zendmasten verspreid over Vlaanderen en Brussel sturen het DVB-T2 signaal uit. Niet overal is het signaal even sterk. In de meeste regio's kan je de antenne binnen gebruiken, maar in bepaalde gebieden waar het signaal minder sterk is, moet je de antenne buiten plaatsen. Het ontvangstbereik vind je op onze signaalkaart. De zenders van de VRT (Eén, Canvas en Ketnet) zijn nog vrij te ontvangen via DVB-T. Vanaf 1 december zijn ze net zoals de Vlaamse commerciële tv-zenders gecodeerd. Om deze te kunnen kijken heb je een CI+module voor Antenne TV nodig.

  2. Jouw antenne thuis ontvangt het signaal
  Afhankelijk van je regio, moet je de antenne binnen of buiten plaatsen. De antenne sluit je aan op je tv.

  3. Van signaal naar beeld en geluid
  Je DVB-T2 tv, of decoder voor DVB-T2, afhankelijk van welke oplossing je gebruikt, zet het signaal om naar beeld en geluid. De CI+module geeft je toegang tot de commerciële zenders van Antenne TV. De zenders van VRT zijn vrij te ontvangen via DVB-T.

  Of je nu dus gaat voor DVB-T2 tv of een decoder voor DVB-T2, in beide gevallen heb je een CI+module voor Antenne TV nodig voor je tv-abonnement. Antenne TV werkt zonder satelliet, kabel of internet. In het volledige zendbereik in Vlaanderen en Brussel kan je dus DVB-T2 ontvangen: thuis, in de auto, op de camping, op de boot, ...

  Welke antenne is geschikt voor mij?

  De plaatsing van de antenne (binnen of buiten) is afhankelijk van waar je woont. Met de signaalkaart ontdek je waar je de antenne bij jou thuis moet plaatsen.

  De volgende opties zijn mogelijk:

  • Binnen: zo dicht mogelijk bij het raam zonder ze achter de tv, of naast andere elektronica die signalen uitstuurt of ontvangt (vb: de modem) te plaatsen
  • Buiten: met de uitbreidingskit voor buiten om de antenne aan de buitengevel te hangen van de ruimte waar je tv wilt kijken.
   
  Kan ik Antenne TV zelf installeren?

  Antenne TV is heel eenvoudig zelf te installeren. Plaats je antenne, sluit je decoder / CI+module aan, laad de zenderlijst in en klaar!

  Lees meer...

  Is mijn tv geschikt voor de CI+module?

  Kijk hier of je tv een DVB-T2 tuner heeft. Je kan ook de verkoper of de fabrikant van het toestel hiervoor contacteren.

  Heeft je tv geen DVB-T2 tuner, dan raden we je aan te kiezen voor de combinatie van de CI+module met de decoder.

   

   

  *Actievoorwaarden: deze aanbieding is geldig van 01/04/2019 t.e.m. 13/05/2019 (« Promotieperiode »). Bekijk hier onze actievoorwaarden.