VRT stopt met DVB-T

Blijf verderkijken dankzij Antenne TV


De VRT is gestopt met het uitzenden van haar tv-zenders Eén, Canvas en Ketnet via DVB-T. Dit betekent dat de zenders vanaf nu niet meer gratis te ontvangen zijn via de digitale ether.


Kan ik blijven verderkijken?

Ja! Sinds 1 december is Eén, Canvas en Ketnet toegevoegd aan Antenne TV! Dat is het tv-aanbod via de digitale ether van TV VLAANDEREN .


Hoelang heb ik nog?

Als je vandaag overschakelt naar Antenne TV, blijf je Eén, Canvas en Ketnet gratis ontvangen. Zo kan je blijven verderkijken via de digitale ether zonder onderbreking.

Deze tv-zenders krijg je


Met Antenne TV ontvang je via een digitale antenne de meest bekeken tv-zenders in Vlaanderen.

Eén
Canvas
vtm
VIER
VIJF
ZES
Q2
Vitaya
CAZ
CAZ2
Ketnet
vtmKids
RTL-TVI
Club RTL
Plug RTL
Penthouse

Dit heb je nodig


Je huidige antenne kan je verder blijven gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is een CI+module kaartlezer
met smartcard voor je tv-abonnement van Antenne TV. Als je tv geen DVB-T2 tuner heeft, heb je ook een decoder nodig
om de kaartlezer in te schuiven. Heeft je tv wel een DVB-T2 tuner, dan schuif je de CI+module in je tv.

Antenne TV antenne

Antenne

Da's gemakkelijk, want die heb je al!

plus
Antenne TV CI+module

CI+module met smartcard

Dit is een kaartlezer met geïntegreerde smartcard voor als je tv een DVB-T2 tuner heeft.

€39 2

of
Antenne TV decoder en CI+module

CI+module met smartcard + decoder

Geen DVB-T tuner in je tv? Dan heb je een decoder nodig voor de CI+module met smartcard.

€99 2

Heb je nog vragen?

 1. Hoe weet ik of Antenne TV beschikbaar is op mijn adres?

  Antenne TV werkt enkel in Vlaanderen en Brussel. Om te zien of Antenne TV beschikbaar is bij jou thuis, kan je kijken op de signaalkaart en je adres invullen. Zo zie je ook of de antenne binnen of buiten moet plaatsen. Dit is afhankelijk van hoe ver je van de zendmast woont.

 2. Hoe werkt Antenne TV?

  Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je ontvangt het tv-signaal via een kleine DVB-T2 antenne. Hier is hoe het werkt:

  1. Zendmasten sturen signaal uit
  Dertien zendmasten verspreid over Vlaanderen en Brussel sturen het DVB-T2 signaal uit. Niet overal is het signaal even sterk. In de meeste regio's kan je de antenne binnen gebruiken, maar in bepaalde gebieden waar het signaal minder sterk is, moet je de antenne buiten plaatsen. Het ontvangstbereik vind je op onze signaalkaart. De zenders van de VRT (Eén, Canvas en Ketnet) zijn vrij te ontvangen via DVB-T. De Vlaamse commerciële tv-zenders zijn gecodeerd. Om deze te kunnen kijken heb je een CI+module voor Antenne TV nodig.

  2. Jouw antenne thuis ontvangt het signaal
  Afhankelijk van je regio, moet je de antenne binnen of buiten plaatsen. De antenne sluit je aan op je tv.

  3. Van signaal naar beeld en geluid
  Je DVB-T2 tv, of decoder voor DVB-T2, afhankelijk van welke oplossing je gebruikt, zet het signaal om naar beeld en geluid. De CI+module geeft je toegang tot de commerciële zenders van Antenne TV. De zenders van VRT zijn vrij te ontvangen via DVB-T.

  Of je nu dus gaat voor een DVB-T2 tv of een decoder voor DVB-T2, in beide gevallen heb je een CI+module voor Antenne TV nodig voor je tv-abonnement. Antenne TV werkt zonder satelliet, kabel of internet. In het volledige zendbereik in Vlaanderen en Brussel kan je dus Antenne TV via DVB-T2 ontvangen op je kot.

 3. Welke antenne is geschikt voor mij?

  De volgende opties zijn mogelijk:

  • Binnen: zo dicht mogelijk bij het raam zonder ze achter de tv, of naast andere elektronica die signalen uitstuurt of ontvangt (vb: de modem) te plaatsen
  • Buiten: met de uitbreidingskit voor buiten om de antenne aan de buitengevel te hangen van de ruimte waar je tv wilt kijken.
 4. Kan ik Antenne TV zelf installeren?

  Antenne TV is heel eenvoudig zelf te installeren. Plaats je antenne, sluit je decoder / CI+module aan, laad de zenderlijst in en klaar!

  Lees meer...

 5. Is mijn tv geschikt voor de CI+module?

  Heeft je tv geen DVB-T2 tuner, dan raden we je aan te kiezen voor de combinatie van de CI+module met de decoder.

*De Promotieperiode verloopt vanaf 03.03.2020 tot en met 12.05.2020 (“Promotieperiode”). Deelnemers die tijdens de Promotieperiode een abonnement afsluiten van minimum 24 maanden op (All-in-One) Basic Light, (All-in-One) Basic, (All-in-One) Basic+ of Antenne TV, krijgen een gratis complete set ter waarde van €128 op hardware van Antenne TV en €199 op hardware van sateliet-tv. Bekijk hier de actievoorwaarden.

1. Incl. BTW, excl. éénmalige activatiekost van €29,95 en hardware

2. Incl. BTW, Bebat, Recupel