2019 wordt blockbuster jaar!

Goed om te weten
17 Januari 2019 Via

2019 is nog maar net begonnen en we mogen al heel wat spannende blockbusters in het voor- en najaar verwachten.  Van saga’s tot remakes… we zijn er allemaal fan van. Hieronder maken we kennis met enkele toppers die het grote scherm halen en waar de fans alvast niet op kunnen wachten.

Is het nu al moeilijk om te wachten op deze topfilms? Neem dan zeker een kijkje in onze filmcatalogus voor nog meer geweldige en spannende films.

The Lego Movie Sequel

8 februari 2019

Het is 5 jaar geleden sinds alles geweldig en top was. Nu ontwaken de burgers van Legoland met een bedreiging van de Lego Duplo indringers die alles sneller kapot maken dan het gebouwd kan worden.

Dumbo

29 maart 2019

Het schattige olifantje Dumbo is terug in de live action remake! Met zijn immense oren heeft Dumbo de kracht ontwikkeld om te vliegen. Zo kan hij een worstelend circus redden maar dan ontdekt hij een duister geheim achter het spetterende succes.

Captain Marvel

8 maart 2019

Carol Danvers wordt het universums meest machtige heldin tijdens een galactische oorlog tussen twee alien-rassen. Brie Larson speelt als Captain Marvel de hoofdrol in deze Marvel comic-action film.

Avengers Infinity War Part II

26 april 2019

Nog een pareltje die in 2019 in de bioscoop zal verschijnen is weliswaar het laatste deel in de Avengers-saga. In het voorlaatste deel kon Thanos de wereld controleren en zo het universum vernietigen. Nu is het aan de Avengers om Thanos te ontmaskeren en een einde te maken aan deze heldenoorlog.

Aladdin

24 mei 2019

Nog een live action film van Disney om 2019 op te vullen is Aladdin. De musicalfilm vertelt het verhaal van de jonge Aladdin op zoektocht naar de magische lamp. Op deze zoektocht ontmoet hij enkele personages en zo ook de ware liefde Jasmine.

X-Men Dark Phoenix

7 juni 2019

Ook X-Men kleurt in 2019 de grote schermen in België. Wanneer Jean Grey haar krachten steeds grootser ontwikkelen, is het moeilijk voor haar om niet te veranderen in de “Dark Phoenix”. The X-Men moet genoodzaakt kiezen tussen een deel van het team of het redden van de mensen op aarde.

Toy Story 4

20 juni 2019

Beste maatjes Woody en Andy zijn speelgoed. Niet zomaar speelgoed, maar pratend speelgoed! Samen met hun nieuwe speelgoed-vriend “Forky”, vertrekt de groep op roadtrip en beseffen ze dat de wereld toch wel heel groot is voor hen.

How To Train Your Dragon 3

juni 2019

Heb je ook altijd al een draak als huisdier gewild? In “How To Train Your Dragon”, is dat dagelijkse kost voor Hiccup. In het derde deel vertrekken Hiccup en zijn draak Toothless op speurtocht naar een verborgen wereld, enkel bestaan uit mythes, om een gevaarlijke vijand uit te schakelen.

The Lion King

19 juli 2019

De ongelooflijk mooie remake, althans volgens de trailer, van “The Lion King” zal in juli het groot scherm halen. Daarin maken we kennis met Simba, Timon en Pumba in de live action film met bekende stemmen zoals Seth Rogen en Beyoncé. De film is een van de meest geanticipeerde blockbuster film voor 2019.

Frozen 2

22 november 2019

We keren terug naar het koninkrijk Arendelle waar sneeuw en ijs de norm zijn. We volgen Elsa, Anna en Olaf doorheen hun toekomst en botsen op enkele hindernissen die de band tussen de zussen misschien wel zou kunnen verdraaien.

Nog nooit van onze filmcatalogus gehoord? Deze kan je gemakkelijk terugvinden door hier te klikken. Onze filmcatalogus bevat een ruim aanbod aan films voor jong en oud. Onze VOD-films live op je smartphone of tablet bekijken? Klik hier voor meer informatie.

TV VLAANDEREN wenst je veel kijkplezier!