5 opkikkers voor een geslaagd schooljaar

category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Goed om te weten
6 september 2018 Via

Het nieuwe schooljaar is gestart. Hoe is het bij jou verlopen? En voor de kinderen? Bij TV VLAANDEREN weten we dat het nieuwe schooljaar gepaard kan gaan met stress tot zelfs een deprimerend gevoel. Om de maand september goed te beginnen, geven we je onze tips om de start zo vlot mogelijk te laten verlopen. En jij?  Wat zijn jouw tips? Deel je aanbevelingen zeker met de andere lezers.

Wie nieuw schooljaar zegt, zegt ook nieuwe voornemens. Geef jezelf een doel dat je op lange termijn kan realiseren: beter eten, je verwennen, een sport beoefenen, werken voor een goed doel, een nieuwe taal leren, stoppen met roken, .. noem maar op.

Organiseer je volgende reis. Zonder twijfel de beste manier om van het deprimerende gevoel af te raken. Vlieg er terug in en vraag je verlof al aan. En kijk nu al uit naar de zon en een goede cocktail.

Ga shoppen met vrienden of vriendinnen en begin het nieuwe jaar met een nieuwe look en een nieuwe kleerkast. Veel mensen beslissen trouwens dat september de maand is voor een nieuw kapsel en een nieuwe stijl. Een nieuwe persoon voor het nieuwe (school)jaar.

Geniet extra lang van de vakanties die net achter de rug zijn en maak een fotoboek, kalender of gsmhoesje met de mooiste foto’s die je hebt getrokken. Adresjes genoeg op het internet om deze zelf te ontwerpen.

Geniet van alle nieuwigheden op je favoriete zenders. September is dé maand waarin de nieuwe programma’s, nieuwe seizoenen, nieuw presentatoren of een nieuwe decor te zien is op tv. Op welke programma’s of series je ook wacht om naar te kijken, vergeet niet dat TV VLAANDEREN je de mogelijkheid biedt om deze zowel via de live app op al je mobiele apparaten te kijken als op je tv. Heb je de app Live TV nog niet? Waar wacht je dan nog op? Lees hier meer info over onze app.

We wensen je een aangename september maand bij TV VLAANDEREN!

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018