5 opkikkers voor een geslaagd schooljaar

Goed om te weten
6 September 2018 Via

Het nieuwe schooljaar is gestart. Hoe is het bij jou verlopen? En voor de kinderen? Bij TV VLAANDEREN weten we dat het nieuwe schooljaar gepaard kan gaan met stress tot zelfs een deprimerend gevoel. Om de maand september goed te beginnen, geven we je onze tips om de start zo vlot mogelijk te laten verlopen. En jij?  Wat zijn jouw tips? Deel je aanbevelingen zeker met de andere lezers.

Wie nieuw schooljaar zegt, zegt ook nieuwe voornemens. Geef jezelf een doel dat je op lange termijn kan realiseren: beter eten, je verwennen, een sport beoefenen, werken voor een goed doel, een nieuwe taal leren, stoppen met roken, .. noem maar op.

Organiseer je volgende reis. Zonder twijfel de beste manier om van het deprimerende gevoel af te raken. Vlieg er terug in en vraag je verlof al aan. En kijk nu al uit naar de zon en een goede cocktail.

Ga shoppen met vrienden of vriendinnen en begin het nieuwe jaar met een nieuwe look en een nieuwe kleerkast. Veel mensen beslissen trouwens dat september de maand is voor een nieuw kapsel en een nieuwe stijl. Een nieuwe persoon voor het nieuwe (school)jaar.

Geniet extra lang van de vakanties die net achter de rug zijn en maak een fotoboek, kalender of gsmhoesje met de mooiste foto’s die je hebt getrokken. Adresjes genoeg op het internet om deze zelf te ontwerpen.

Geniet van alle nieuwigheden op je favoriete zenders. September is dé maand waarin de nieuwe programma’s, nieuwe seizoenen, nieuw presentatoren of een nieuwe decor te zien is op tv. Op welke programma’s of series je ook wacht om naar te kijken, vergeet niet dat TV VLAANDEREN je de mogelijkheid biedt om deze zowel via de live app op al je mobiele apparaten te kijken als op je tv. Heb je de app Live TV nog niet? Waar wacht je dan nog op? Lees hier meer info over onze app.

We wensen je een aangename september maand bij TV VLAANDEREN!