5 VOD-films voor een nog meer romantische Valentijn-avond!

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
14 februari 2019 Via

Het is vandaag Valentijn! Wie niet zo graag Valentijn viert, slaan deze dag maar al te graag over. In tegenstelling tot de romantische onder ons is het hét moment om je partner eens goed te verwennen en uit te pakken met een ontspannende filmavond. Om je daarbij een handje te helpen, hebben we voor jou de leukste films uit onze filmcatalogus gezocht.

Hieronder krijg je een selectie van de top 5 VOD-films die je met Valentijn zeker niet mag missen. 

 

Midnight Sun

Kate is een zeventienjarige knap meisje dat getergd wordt door een ziekte die haar hindert het daglicht te verdragen. Het enige wat haar tot leven brengt is de muziek die ze maakt met haar gitaar. Zo ontmoet ze op een avond, wanneer ze naar het station vertrekt om haar muziek voor de voorbijgangers te spelen, de knappe en mysterieuze Charlie. Een ware romance ontwikkeld zich tussen het jonge koppel waarbij haar ziekte weleens roet in het eten kan gooien.

 

Cast: Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle 

Genre: DramaRomantiek 

Duur: 88 minuten 

Jaar: 2018 

Prijs : €4.99

 


The Matchmaker

De succesvolle levensgenieter Chris heeft de hele wereld rondgereisd voor zijn job als fotograaf. Als het werk even niet meezit besluit hij terug naar zijn moeder in Nederland te verhuizen. In de hoop zo snel mogelijk zijn rondreis te kunnen verderzetten neemt hij een job aan waarin hij een promotiefilmpje voor een datingsite moet maken. En daarvoor schakelt hij zonder twijfel zijn alleenstaande moeder in.

Cast: Benja BruijningAriane SchluterEva van de Wijdeven 
Genre: KomedieRomantiekNederlands 

Duur: 88 minuten 

Jaar: 2018 

Prijs : €4.99


 

Christopher Robinson

Winnie de Pooh is terug. De volwassenen Janneman Robinson heeft een druk werkleven waardoor hij al maar minder tijd voor zijn vrouw en kinderen voorziet. Maar op een dag ontmoet hij een bizarre figuur en is aangenaam verrast als hij zich herenigt met zijn jeugdkameraad Winnie De Pooh. Maar die vraagt Janneman Robinson om hulp bij het terugvinden van de vriendjes Igor, Tijgertje en Knorretje. Lukt het hen om oude herinneringen terug op te borrelen?

 

Cast: Ewan McGregor, Hayley Atwell, Bronte Carmichael 

Genre: Familie 

Duur: 99 minuten 

Jaar: 2018 

Prijs : €4.99


 

Rafaël 

Wanneer Nazir aan het begin van de Arabische Lente geen visum krijgt om in Nederland zijn leven op te bouwen, besluit hij illegaal de oversteek naar Europa te maken. Dan ondergaat hij een helse tocht met enkel hulp van zijn hoogzwangere vrouw Kimmy. Lukt het Nazir om heelhuids in Europa aan te komen en alsnog de geboorte van zijn zoon mee te maken?

Cast : Melody Klaver, Nabil Mallat, Mehdi Meskar 

Genre : Drama

Duur : 100 minuten 

Jaar : 2018 

Prijs : €4.99

 


Show Dogs

Wanneer een babypanda wordt gestolen uit de dierentuin, zijn stoere politiehond Max en politieman Frank gedwongen om samen te werken. Hun undercover zoektocht brengt hen helemaal tot in Las Vegas waar de meest exclusieve hondenshow wordt gehouden. Maar al gauw blijkt dat de dieven het hebben gemunt op de winnaar van de hondenshow. Kunnen ze de babypanda uit de klauwen van de criminelen redden?  

Regisseur: Raja Gosnell 

Genre: KomedieFamilie 

Duur: 88 minuten 

Jaar: 2018 

Nederlands en Engels gesproken

Prijs : €4.99

 


 

Nog nooit van onze filmcatalogus gehoord? Deze kan je gemakkelijk terugvinden door hier te klikken. Onze filmcatalogus bevat een ruim aanbod aan films voor jong en oud. Onze VOD-films live op je smartphone of tablet bekijken? Klik op deze linkvoor meer informatie.

TV VLAANDEREN wenst jou en je partner een fijne Valentijn TV-avond toe. 

Gerelateerde artikelen

Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018
Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018