Baby TV

Nieuwe vriendjes bij Baby TV

category label Zenderaanbod TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Zenderaanbod
16 mei 2018 Via

Baby TV is nieuw in je zenderaanbod vanaf Basic Light en is volledig gewijd aan baby’s en peuters. Overdag nemen leuke karakters zoals Pim & Pimba, Charlie & de Cijfers de allerkleinsten mee op ontdekkingsreis door de wereld en leren baby’s en peuters de eerste woordjes en liedjes. ’s Avonds en ’s nachters zorgen rustige muziek en langzaam bewegende beelden rust in huis. De programma’s zijn gemaakt in samenwerking met psychologen en pedagogen. Ze zijn kort en volledig reclamevrij.

Big Bugs Band

Een band vol insecten geeft unieke muzikale optredens voor de andere dieren in het bos. Elk insect speelt een ander instrument. Ze dansen, zingen en laten baby’s en peuters kennis maken met verschillende muziekstijlen. Denk bijvoorbeeld aan samba, jazz, hip-hop en meer.

Big Bugs Band


Charlie en de Cijfers

Als Charlie naar het Cijfer Koninkrijk gaat worden cijfers en tellen plotseling een groot avontuur. Het Cijfer Koninkrijk is namelijk een magische wereld waarin de getallen 1 tot en met 10 tot leven komen. Samen met de peuters en kleuters leert Charlie al zingend en dansend de leukste getallen kennen.

Charlie en de Cijfers


Baby TV thuis kijken

Baby TV is beschikbaar vanaf Basic Light met een interactieve hd-decoder van het type MZ-101 en MP-201:

Interactieve decoders

 

Baby TV is interactief beschikbaar op nummer 45. Dit betekent dat je decoder verbonden moet zijn met het internet om Baby TV te kunnen kijken. Leg snel even een kabeltje naar de modem en je decoder is klaar! Zo kijk je via het internet met je decoder naar Baby TV en andere interactieve tv-zenders zoals  FOX, TVL, TVO, ATV en de nieuwe zender Schlager TV. Hier is hoe je te werk gaat: 

Decoder aansluiten

Baby TV overal op al je schermen

Slaap kindje, slaap. Daarbuiten loopt… Baby TV! Ook met de optie Live TV kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar Baby TV. Activeer je optie Live TV nu, ze is gratis inbegrepen in je tv-abonnement.

 

Gerelateerde artikelen

Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018
Live tv kijken voortaan ook in het buitenland
Dankzij je gratis optie Live TV kijk je overal in België via wifi of het 3G/4G-netwerk naar je favoriete tv-programma’s op je smartphone, tablet of laptop. Kijk goed, want deze is speciaal voor de trouwe luchthavenaars, de last minute zonnekloppers en de jetlag
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
3 april 2018
De nieuwste films kijk je zo
Update: Sinds oktober 2019 kan je enkel de gratis films van TV VLAANDEREN bekijken.  TV VLAANDEREN Live TV biedt je een uitgebreide filmcatalogus van meer dan 500 films voor bij jou thuis of onderweg op al je schermen. De grootste blockbusters en all-time
category label Zenderaanbod TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
23 maart 2018