Carnaval in België

category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Goed om te weten
21 februari 2020 Via

Zoek jij nog een manier om carnaval op de gekste manier te beleven? Wil jij carnaval uitgebreid vieren? Wij geven jou de 4 leukste steden in België waar jij uit de bol kan gaan met Carnaval.  

Aalst

De meest knotsgekke carnaval? Die beleef je wellicht in Aalst. Al jaren dé bekendste carnavalstoet trekt er het weekend weer op uit en zal zorgen voor fantastische praalwagens, impressionante outfits én een leuke sfeer.

03.03.2020 – 05.03.2020 | Vertrek: Grote Markt Aalst

Binche

Beleef het wereldberoemde carnaval dat door UNESCO werd opgenomen op de lijst ‘Orale en Immaterieel Erfgoed van de Mensheid’. Wandel rond op het ritme van het tromgeroffel en meer dan 3 dagen carnavalsgekte.

03.03.2020 – 05.03.2020 | Vertrek: Grand Place en Place Eugène Derbaix

Blankenberge

Afspraak aan de kust waar de kinderen kunnen genieten van schminkateliers, een kleurrijke stoet, shows, spelletjes en een kermis. Trek met het hele gezin enkele dagen naar Blankenberge tijdens de krokusvakantie. Neem gemakkelijk de trein, de stoet start op nog geen 5 minuten van het station van Blankenberge.

02.03.2020 – 09.03.2020 | Vertrek: Op de dijk en in de stad

Brussel

Rondwandelen in de straten van de Brussel in leuke outfits en met muzikanten: een volkstraditie op zijn best. Ontdek er de meest impressionante vermommingen zoals beren, spoken, tovenaars, monsters en andere angstaanjagende carnavalspersonages tijdens de stoet.

16.03.2020 | Vertrek: Vossenplein

TV VLAANDEREN wenst je een prettige krokusvakantie!

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018