De beste herhalingen op TV

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
14 augustus 2019 Via

De zomer komt aan zijn einde en het nieuwe schooljaar nadert. We kunnen beginnen uitkijken naar onze favoriete wekelijkse programma’s. Maar dat betekent niet dat de zomer niets te bieden heeft. Tijdens de zomerperiode zenden alle zenders massaal hun beste herhalingen uit en wij hebben er voor jou onze leukste programma’s uitgehaald. Ontdek ze hieronder:

FC de Kampioenen

De kampioenen zijn terug van een heel jaar weggeweest. De ultra populaire Vlaamse serie bekoort nog maar eens onze zomermaanden op het scherm. Volg alle avonturen van de Kampioenen en co in het café elke dag om 19u40 op één!

Lili en Marleen

Ook de bewoners van het dorpje “Lichttoren” zijn deze zomerperiode terug. Volg hun avonturen elke dag om 19u55 op VTM.

Nicholas

Illusionist Nicholas Arnst gaat tijdens zijn show langs bij bekende Vlamingen om hen zijn grootste goocheltrucs te laten zien. Deze week op je scherm:

Elke dag op VTM om 20u35

Tegen de sterren op

Samen met enkele bekende Vlamingen wordt “Tegen de Sterren op” de grootste en meest humoristische show van de laatste jaren genoemd. Ontdek de lachjes en grapjes van Nathalie Meskens, Guga Baul, Tine Embrechts, Walter Baele en co. elke dag om 19u50 op Q2.

Filmtip: Endless Love

Ook vandaag hebben we iets in petto! Heb je eerder zin om met je partner van een romantische film te genieten? Kijk dan nu naar Endless Love: een verhaal over twee geliefden die de zomer op een wel heel speciale manier doorbrengen. Spanning en intriges gegarandeerd! Kijk de film donderdagavond op 15/08 om 20u40 op Vitaya.

TV VLAANDEREN wenst je een fijne tv-avond!

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018