De zomer loopt op haar einde op tv

20 Augustus 2018 Via

De laatste twee weken van de zomervakantie gaan van start. Daarna is het gedaan met lang opblijven en hele dagen niets doen. Ben jij ook iemand die graag voor tv zit als hij niks te doen heeft? Perfect, want wij hebben de leukste tv momenten van deze week op een rijtje gezet, ontdek hier welke programma’s je deze week niet mag missen.

Iedereen K3: Belle Perez
Maandag om 16u50 op VTM Kzoom op nr. 11

Belle Perez, de koningin van de Vlaamse latinomuziek, komt langs bij K3. Ze leert Marthe, Hanne en Klaasje enkele zuiderse dansmoves. Marthe verwent iedereen met een overheerlijke Pina Colada-cocktail. Klaasje tovert een doodgewone zonnebril om tot een echt fashionitem. Er wordt afgesloten met het liedje Pina Colada.

Iedereen K3: Belle Perez

Air Crash Investigation: Target is destroyed
Woensdag om 20u00 op NatGeo op nr 24

In 1983 stortte een toestel van Korean Airlines in zee. Er ontstond een internationaal incident toen de Russen de verantwoordelijkheid opeisten. Hoe het vliegtuig is neergestort, kan je samen met het onderzoeksteam oplossen.

Air Crash Investigation: Target is destroyed

Knight and Day
Zaterdag = filmdag

We eindigen de week met een spannend avontuur uit onze filmcatalogus. Tom Cruise, een rebelse spion en Cameron Diaz, een vrouwelijke automonteur uit Boston, lopen elkaar tegen het lijf. Voordat ze het weten vormen ze een gewaagd team en bevinden ze zich in een gevaarlijk machtsspel met onverwachte wendingen. De film Knight and Day is nu beschikbaar in je filmcatalogus.

Knight and Day

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.