Op tv

De zomer loopt op haar einde op tv

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
20 augustus 2018 Via

De laatste twee weken van de zomervakantie gaan van start. Daarna is het gedaan met lang opblijven en hele dagen niets doen. Ben jij ook iemand die graag voor tv zit als hij niks te doen heeft? Perfect, want wij hebben de leukste tv momenten van deze week op een rijtje gezet, ontdek hier welke programma’s je deze week niet mag missen.

Iedereen K3: Belle Perez
Maandag om 16u50 op VTM Kzoom op nr. 11

Belle Perez, de koningin van de Vlaamse latinomuziek, komt langs bij K3. Ze leert Marthe, Hanne en Klaasje enkele zuiderse dansmoves. Marthe verwent iedereen met een overheerlijke Pina Colada-cocktail. Klaasje tovert een doodgewone zonnebril om tot een echt fashionitem. Er wordt afgesloten met het liedje Pina Colada.

Iedereen K3: Belle Perez


Air Crash Investigation: Target is destroyed
Woensdag om 20u00 op NatGeo op nr 24

In 1983 stortte een toestel van Korean Airlines in zee. Er ontstond een internationaal incident toen de Russen de verantwoordelijkheid opeisten. Hoe het vliegtuig is neergestort, kan je samen met het onderzoeksteam oplossen.

Air Crash Investigation: Target is destroyed


Knight and Day
Zaterdag = filmdag

We eindigen de week met een spannend avontuur uit onze filmcatalogus. Tom Cruise, een rebelse spion en Cameron Diaz, een vrouwelijke automonteur uit Boston, lopen elkaar tegen het lijf. Voordat ze het weten vormen ze een gewaagd team en bevinden ze zich in een gevaarlijk machtsspel met onverwachte wendingen. De film Knight and Day is nu beschikbaar in je filmcatalogus.

Knight and Day


Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018