Deze week op tv

Deze week op tv: hét sprookjeshuwelijk van het jaar

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
14 mei 2018 Via

Na een zonnige week komt het slechte weer terug. Maar niet getreurd, de zon komt zeker terug en wij zijn er om je naar de goede programma’s op tv te verwijzen die je zeker niet mag missen. Deze week op het programma: een legendarische Amerikaanse serie, de trouw van het jaar en een reality-serie met meer drama dan Temptation Island. Kan dat? En zoals elke week onze favoriete film uit de filmcatalogus Video on demand die je zeker niet mag missen. Ter herinnering kan je onze tv-gids ook elke week terugvinden op onze Facebook pagina.

Friends
Maandag om 18u50 op 4 HD op nr. 4

De serie die je maar kan blijven bingewatchen en waar de mopjes keer op keer grappig blijven. Deze maandag proberen Rachel en Ross elkaar jaloers te maken door met iemand anders op date te gaan. Chandler wordt verliefd op een meisje die hij heeft leren kennen in een koffiehuis, maar hij is niet alleen. Phoebe is ziek en maakt gebruik van haar nieuwe ‘sexy’ stem en doet er alles aan om ziek te blijven.

Friends


White Bird in a Blizzard
Woensdag = filmavond

Deze week op het menu een film over een 17-jarige tiener die een leven leidt zoals elke puber. Goede punten op school, luistert naar muziek, ontdekt haar seksualiteit,.. Haar moeder leeft naast haar vader maar plots verandert alles als haar mama op een dag verdwijnt. Vinden ze haar moeder terug? Kijk deze week naar White bird in a Blizzard via onze filmcatalogus van TV VLAANDEREN.

White bird in a Blizzard


Trouw Harry en Meghan
Zaterdag om 12u00 op Eén HD op nr. 1

Eindelijk de grote dag van Meghan waarop ze een prinses wordt! Zou het zijn zoals ze zich heeft voorgesteld als klein kind? Hoeveel invloed heeft Queen Elizabeth gehad? We zullen het nooit weten. Hoe de plechtigheid en haar trouwkleed eruitziet kan je live volgen op zaterdag vanaf 12u op Eén HD.

Trouw Harry en Meghan


Ex on the beach: Double Dutch
Zondag om 21u05 op MTV op nr. 48

Niet genoeg drama gehad met Temptation Island? Dan is “Ex on the beach: double Dutch” de perfecte opvolger! Acht vrijgezellen zijn samen op vakantie en elke dag komen één of meerdere exen van de vrijgezellen terug. Komen ze om hun ex-lief terug te winnen of zijn ze er om hun ex het leven zuur te maken? Welke ex is next? Kijk zondag om 22u00 om MTV. Drama verzekert!

Ex on the beach: Double Dutch

Aarzel niet om ons te vertellen welke jouw favoriete programma’s van de week zijn.

We wensen jou veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!


 

Benieuwd naar wat er nog meer op tv is? Raadpleeg onze tv-gids voor alle tv-programma’s van de week. Vergeet ook zeker niet je gratis Live TV te activeren. Zo kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar je favoriete programma’s én weet je meteen dankzij de tv-gids wat er op tv is vanavond.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018