Onze dierenzenders in de kijker

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
18 april 2019 Via

Dieren zijn er in alle formaten en soorten. Een kleine lieve Maltezer, een achtpotige tarantula, een grote oranje oerang-oetan of een reusachtige walvis.

Heb je net een huisdier gekocht? Vertrek je op vakantie of ga je een safari doen? Ontdek hieronder onze dieren-zenders in de kijker en berg wat meer kennis op voor jouw favoriete beestjes!

 

Op de zender Animal Planet

Whale Wars

Whale Wars is een serie waarbij we het dagelijkse leven volgen van de leden van de organisatie Sea Shepherd Conservation Society en de harde en vermoeiende werkdagen op hun schip. Niets of niemand kan de zware vissenjagers van koers doen veranderen. Ze hebben namelijk Ă©Ă©n doel voor ogen: het beschermen van de walvis tegen de walvisvaarder!


Op de zender National Geographic Wild

Wild Japan: snow monkeys

In deze befaamde natuurdocumentaire reizen we naar de besneeuwde bergen van Japan. Daar woont Hiro, een jonge sneeuwaap die dankzij zijn charmante persoonlijkheid een opmerkelijke vriendschap sluit.


Op de zender NatGeoHD

Animal Fight Club

Deze Britse documentaire reeks geeft de dodelijke conflicten in het dierenrijk weer. Volg mee hoe “The Big Five” opgroeien in de warme Savanne en nijlpaarden, dassen en hyena’s het instinkt gebruiken om hun kleintjes te beschermen.


Op de zender NatGeoHD

Dog Patrol

Dog Patrol is een reality-reeks waarin de Nieuw-Zeelandse hondenpatrouille wordt gevolgd tijdens de werkuren. Dennis en zijn hond Max zijn het perfecte team en gaan achter zware criminelen aan. Drugshond Flash houdt de smokkelaar staande en beagle Watchman spoort gevogelte op in de aankomsthal van de luchthaven.


Op de zender DocuBox

Around the world in 80 Islands

Een natuurdocumentaire over al het moois op onze kleine planeet. Volg mee en ontdek het kleinste land in Afrika, zonsopgangen en –ondergangen, rivieren die uitmonden op de warmste plekken, mysterieuze lokale bevolkingen en dieren die een land typisch maken. In deze documentaire ontdek je meer over wat zich in de wereld afspeelt en wat er leeft op de meest onbereikbare plaatsten op aarde.


TV VLAANDEREN wenst je veel kijkplezier!

Gerelateerde artikelen

Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018
Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018