Live Belgisch voetbal kijken: dat kan dankzij TV VLAANDEREN

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
21 augustus 2020 Via

Voetbalfans hebben het ongetwijfeld al gemerkt: voor Belgisch voetbal moet je dit jaar bij Eleven Sports zijn. Via de verschillende Eleven zenders heb je toegang tot al de wedstrijden van de Jupiler Pro League, maar ook tot 1A, 1B, Women Super League, de Cup league en de Super Cup. En… dankzij TV VLAANDEREN heb je daar geen extra sportpakket voor nodig. De zenders zijn namelijk in de standaard abonnementen inbegrepen. Jouw favoriete
matchen bekijken, dat doe je dus extra voordelig.

Kijk via satelliet of via het internet

Naar de voetbal kijken, dat kan zowel via satelliet (Basic en Basic+) of via het internet (APP TV Basic en Plus).

1. Met Satelliet kijk je naar Belgische, Europese en internationale kampioenschappen via Eleven 1, 2 en 3. Kijk je graag naar de Jupiler Pro League? Dat kan via de 3 gloednieuwe Pro League zenders, die beschikbaar zijn via de TV VLAANDEREN app of via een interactieve decoder die verbonden is met het internet.
  2. Via APP TV kijk je overal en wanneer je dat wil. Met een APP TV abonnement krijg je ook toegang tot de 6 zenders van Eleven Sports. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Je kijkt op al je schermen, voetbal neem je dus overal met je mee. Nooit meer je favoriete matchen missen? Check!

De 2 opties vergelijken? Dat kan hier: www.tv-vlaanderen.be/tv-zenders/voetbalzenders/

Wie speelt wanneer?

We geven je een overzicht van de volgende speeldag.

Speeldag 3

Vrijdag 21 augustus
● KV Kortrijk – KAS Eupen om 19:00

Zaterdag 22 augustus
● SV Zulte Waregem – Waasland-Beveren om 16:15
● KV Mechelen – Cercle Brugge om 18:30
● OH Leuven – Sporting Charleroi om 18:30
● Royal Antwerp FC – KAA Gent om 20:45

Zondag 23 augustus
● Standard de Liège – KRC Genk om 13:30
● Club Brugge – K. Beerschot V.A. om 16:00
● RSC Anderlecht – Royal Excel Mouscron om 18:15
Maandag 24 augustus

● STVV – KV Oostende om 20:45

Kan Beerschot de goede start van het seizoen verderzetten?

Zondag 23 augustus is het zover: dan speelt Beerschot tegen landskampioen Club Brugge. Beerschot is sterk begonnen aan dit voetbalseizoen, met 6 op 6 staan ze bovenaan het klassement. Zal dit genoeg zijn om de titel ambities van Club Brugge te verhinderen?
Het belooft alvast een zware periode te worden voor Beerschot: na Club Brugge spelen ze tegen de huidige nummer 2 Luik , nummer 3 Charleroi en nummer 5 Genk.

Direct naar je favoriete matchen kijken?

Dat kan via APP TV van TV VLAANDEREN. Kies je abonnement (Basic of Plus), geef je gegevens in, gebruik de activatiecode om je account te activeren en verbind je met het internet.

Op minder dan 5 minuten tijd kan je naar de volgende matchen kijken. De eerste 30 dagen zijn trouwens gratis. Enjoy!