Eleven Sports 24 Hours of Zolder

Bewonder de Wolf GB08 op de Eleven Sports 24 Hours of Zolder

category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Goed om te weten
9 augustus 2018 Via

De Eleven Sports 24 Hours of Zolder is dit weekend aan haar 42ste editie toe. Het belooft een spannende race te worden met een absolute topaffiche én een gloednieuwe racewagen voor Tom Boonen, Anthony Kumpen en Bert Longin. Onze mannen zijn helemaal klaar om naast de Porsche ook mee te racen met hun indrukwekkende Wolf GB08.

Gisteren was al de parade van alle teams te bewonderen in Zolder en vandaag krijgen ze een briefing en kunnen ze oefenen. Morgen vindt de Track Walk plaats en dit weekend is het dan zover. Het vaste trio Kumpen, Boonen en Longin neemt deel aan de Eleven Sports 24 Hours of Zolder met ‘Pinky’ (Porsche 911) maar ook met Wolf GB08.

De mannen haalden met Pinky in het voorjaar al een eerste plaats op Spa-Francorchamps en een podiumplaats opZolder maar deze keer mikken ze op de overwinning met 2 nieuwe teamgenoten. Ze krijgen versterking op de Porsche van Pedro Bonnet en Frank Beliën en dat zijn geen onbekenden voor elkaar. Beliën vormde jarenlang een vast trio met Kumpen en Longin, terwijl Bonnet twee seizoenen op rij aan de slag was bij Porsche en meervoudig winnaar is bij de Belgium Racing.

Beliën en Bonnet nemen dus mee het stuur over van de Porsche 911 terwijl Kumpen, Boonen en Longin op de Wolf GB08 versterking krijgen van Ivan Bellarosa en Guglielmo Belotti. Kortom, onze mannen gaan voor de overwinning!

De Wolf GB08 Tornado is één van de snelste (zoniet dé snelste) CN-prototypes die momenteel verkrijgbaar is. De komst van Ivan Bellarosa, die de wagen door en door kent, en Belotti die altijd supersnel is op het Circuit Zolder, maakt van deze wagen de absolute topfavoriet voor de algemene overwinning op de Eleven Sports 24 Hours of Zolder.

Gerelateerde artikelen

Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018
Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018