Goed om te weten

De Extra Kaart voor je tweede tv

Zo doe je dat
21 Februari 2018 Via

De Extra Kaart geeft je digitale tv via satelliet van TV VLAANDEREN op meerdere tv’s zodat iedereen kan genieten van zijn favoriete programma’s in verschillende kamers op hetzelfde moment. En dit voor slecht €2.50 per maand. Bovendien krijg je ook nog toegang tot alle gratis te ontvangen zenders.

Om TV VLAANDEREN te ontvangen in een tweede kamer, heb je een hoofdabonnement (Basic Light, Basic of Basic+) nodig, plus een extra TV VLAANDEREN ontvanger met aansluiting op je schotel per kamer waar je TV VLAANDEREN wilt.

De complete set van je hoofdabonnement komt met een schotel en een ontvangstkop met vier uitgangen. Een hd-ontvanger heeft één uitgang nodig voor het signaal en een hd-recorder twee. Afhankelijk van welke ontvangers je kiest, kan je dus tot 4 toestellen aansluiten.

Geniet van je favoriete tv-programma’s in high definition met vijf keer scherper beeld en geluid dankzij de MZ-101 interactieve hd-ontvanger of neem de volledige controle over je tv-avond met de MP-201 interactieve hd-recorder.

Hoe de optie Extra Kaart toevoegen aan je abonnement ?

Als je nog geen TV VLAANDEREN klant bent moet je eerst een abonnement afsluiten op een van onze abonnementen Basic Light, Basic of Basic+ en ervoor zorgen dat je de geschikte apparatuur hebt om TV VLAANDEREN te kunnen ontvangen. Je kan dit eenvoudig via onze website in orde brengen. Tijdens het bestelproces heb je onmiddellijk de mogelijkheid om de optie Extra Kaart toe te voegen. Let wel op dat je je extra apparatuur ook niet vergeet te bestellen.

Ben je al TV VLAANDEREN klant dan kan je na aankoop van de nodige apparatuur je smartcard via Mijn TV VLAANDEREN op de website activeren. Je kan de apparatuur aankopen via onze website bij accessoires.

Welke zenders krijg ik met de Extra Kaart ?

Met de Extra Kaart krijg je Één HD, Canvas HD, vtm HD, 4 HD, Vijf, Zes, Q2 HD, Vitaya, Caz, Ketnet, VtmKzoom, Kadet, Kanaal Z en Evenaar. In het aanbod van de Extra Kaart zijn er ook enkele radiozenders beschikbaar: Radio 1, Radio 2, Klara, Studio Brussel, MNM, Qmusic, Joe en Nostalgie.