13-9-2018-Blog-27-Wagen-uitgelicht-foto--min

Fans van auto’s? Onze zenders

category label Zenderaanbod TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Zenderaanbod
13 september 2018 Via

Als autoliefhebber wist jij zeker al dat wij de sportwagen van Tom Boonen, Anthony Kumpen en Bert Longin in de Belcar sponsoren? Bij elke race kan je ons ter plaatse terug vinden vermist we ook hun grootste supporter zijn. Ben jij, net zoals het TV VLAANDEREN team, zo een grote autoliefhebber? Dan hebben wij voor jou al onze auto-zenders opgelijst die je zeker niet mag missen.

Discovery op nr. 24

Ben jij gewoon fan van alles wat op wielen staat? Dan is Discovery jouw zender. Programma’s zoals Chasing Classic cars, Wheeler Dealers, Misfit Garage, Outback Truckers,  Junkyard Emire en Street Outlaws staan er de hele dag op. Van oude wagens opknappen naar stoere vrachtwagenchauffeurs die gevaarlijk wegen moeten overwinnen of straat wedstrijden.  Het draait er de hele dag door. 
Kijk zowel via onze live applicatie TV VLAANDEREN als op tv vanaf het abonnement Basic light.

Eleven sport 1, 2 en 3 op nr. 77, 79 en 80

De zender die sport gerelateerde programma’s uitzendt. Ben jij iemand die geniet om naar eender welke sport te kijken? Dan zijn de Eleven sport-kanalen de zenders waar je door moet zappen. Racewedstrijden zoals Michelin Le mans Cup, Belcar en 24 uren Zolder kan je zien maar ook voetbal, hockey, air races, boxen en veel meer.

Ben je onderweg kan je gewoon genieten je van je favorieten programma’s in HD op de app of op je tv vanaf het abonnement Basic.

Eurosport 1 & 2 op nr. 81 & 82

Eurosport is in Europa de grootste commerciële omroep die zich richt op sport. Twee wielen of vier wielen? Maakt het voor jou ook niet uit? Voor de MotoGP, Formule 1 of Grand Prix, moet je bij Eurosport 1 zijn. Op deze zender is het actuele motosport nieuws te zien, en ook beelden van extremere sporten zoals surfen en skateboarden. 
Kijk zowel via de app al op tv in HD vanaf het abonnement Basic.

AutoMotorSport op nr. 86

Deze Duitstalige zender heeft het alleen over auto’s. Van Abarth tot Zenvo.
Kijk zowel live op de app als op tv vanaf het abonnement Basic +.

Wat zijn jouw favorieten sporten?  Laat het ons weten!

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Gerelateerde artikelen

Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018
Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018