Fashion Week

Februari is fashion maand

7 Februari 2019 Via

Fashionistas en trend-goeroes meld je aan! Het is fashion-time. Februari is bij ons gekend als de maand van de liefde, maar in de modewereld heeft deze maand wel een heel andere speciale betekenis: het is de maand van Fashion Week.

Voor de niet zo fans van mode willen wij dit wel even uitleggen. Fashion Week is een evenement of festival dat plaats vindt in verschillende landen. Tijdens dat evenement worden er honderdtal van genodigden, journalisten, stijl-iconen, artiesten en bekende idolen uitgenodigd. Tijdens de show, tentoonstellen diverse, al dan niet bekende, designers hun nieuwe trends en luxueuze creaties op de catwalk. Ben jij benieuwd waar deze evenementen plaatsvinden deze maand? Ontdek ze hieronder.

Milan Fashion Week

Van 19 tot en met 25 februari

Deze bekende designers kan je terugvinden op de catwalk:

• Gucci Men
  • Prada
  • Jimmy Choo

New York Fashion Week

Van 7 tot en met 15 februari

Met volgende bekende designers:

• Fashion King Kong
  • Elie Tahari
  • Nicole Miller

Paris Fashion Week

Van 25 februari tot en 5 maart 2019

Tijdens deze fashion week wordt voornamelijk de herfst- en wintercollectie voor de vrouwen getoond.

• Louis Vuitton
  • Stella McCartney
  • Celine

London Fashion Week

Van 15 tot en met 24 februari 2019

Deze bekende designers kan je terugvinden op de catwalk:

• STEVE O SMITH
  • Mercedes-Benz Fashion Talents 10th Anniversary
  • Victoria Beckham

Ben jij een echte fashion fanaat die wel elke dag een portie mode en lifestyle lust? Dan hebben wij enkele programma’s die perfect bij jou passen. Op maandag kan je kijken naar “Say Yes To The Dress” op TLC en donderdag kan je er dan weer terecht voor “Randy To The Rescue”. Op zaterdag kan je kiezen tussen Project Runway of Holland Next Top Model op Vitaya en krijg je America’s Next Top Model op VIJF voorgeschoteld.

Kan jij niet wachten tot Fashion Week start? Via satelliet ontvang je naast het zenderaanbod van je tv-abonnement ook meer dan 400 internationale tv-zenders. Fashion 4K en Fashion TV UHD maken deel uit van die gratis te ontvangen zenderaanbod. De ideale zenders om de trends, shows en laatste nieuwtjes in de modewereld te volgen.

TV VLAANDEREN wenst jou een fijne maand februari!