Film

Kijk tot 7 dagen terug naar FOX

category label Zenderaanbod TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Zenderaanbod
15 mei 2018 Via

FOX zet je op het puntje van je zetel met baanbrekende series, films en live evenementen en die kan je voortaan tot 7 dagen terug opnieuw bekijken. FOX brengt internationale hitseries als The Walking Dead, Prison Break, American Horror Story, Empire en Outcast. Daarnaast zit je bij FOX goed voor de grootste tv-evenementen van het jaar zoals The Emmy Awards en The American Music Awards.

FOX is een interactieve zender. Dit betekent dat je een interactieve decoder nodig hebt van het type MZ-101 en MP-201 om naar de zender te kunnen kijken:

Interactieve decoders

 

Je decoder moet ook verbonden zijn met het internet. Leg dus snel even een kabeltje naar de modem en je decoder is klaar! Zo kijk je via het internet met je decoder naar FOX en andere interactieve tv-zenders zoals de nieuwe zender Schlager TV, Baby TV, TVL, TVO en ATV. Hier is hoe je te werk gaat:

Decoder aansluiten

Tot 7 dagen terugkijken met je interactieve decoder

Wil je een programma terugkijken van de voorbije 7 dagen? Ga op je tv naar de tv-gids met de knop GUIDE van de afstandsbediening. De programma’s die je kan herbekijken herken je aan het volgende symbool:Replay

Kies het programma dat je wilt terugkijken en bevestig met OK. Kies vervolgens voor de optie REPLAY TV om je programma te starten.

Geen interactieve decoder? Herbekijk je favoriete programma’s online!

Activeer hier je gratis optie Live TV. Zo kijk je waar en wanneer je wilt naar je favoriete tv-zenders én kan je tot 7 dagen terugkijken naar je favoriete tv-programma’s van een selectie van zenders. Ga vervolgens naar http://livetv.tv-vlaanderen.be en kies voor REPLAY. Hier zie je een overzicht van alle zenders die beschikbaar zijn waarvan je de programma’s tot 7 dagen terug kan kijken.

Kies hier het programma dat je wilt herbekijken.

Herbekijk op je smartphone of tablet

Activeer hier je gratis optie Live TV  en download de app voor je smartphone of tablet:

Tv replay smartphone

Download Live TV in Google Play Store Download Live TV in App Store

Open de app en meld je aan met dezelfde gegevens die je gebruikt voor MIJN TV VLAANDEREN. Kies vervolgens voor REPLAY. Hier zie je een overzicht van alle zenders die beschikbaar zijn waarvan je de programma’s tot 7 dagen terug kan kijken.

Kies het programma dat je wilt herbekijken.


 

Weet je niet wat kiezen? Wij geven je enkele topseries mee die je zeker niet mag missen bij FOX.

Outsiders
Elke dinsdag om 21u25

Outsiders vertelt het verhaal van een strijd om macht en controle in de ruige en mysterieuze heuvels van Appalachia. De Farrell-clan, een familie van buitenstaanders, leeft er op het randje van de maatschappij en boven de wet.

outsiders


Legion
Elke dinsdag om 23u05

David Haller, alias Legion, is een gekwelde man met krachten die het verstand te boven gaan. Zijn krachten krijgt hij niet voor niets, het gaat ten koste van zijn geest. Geplaagd door meerdere persoonlijkheden probeert David zijn geestelijke gezondheid en zijn krachten onder controle te houden.

Legion


Atlanta
Elke woensdag om 23u05

“Atlanta” volgt Earn en Alfred die zich een weg banen door de rapwereld van Atlanta. Het is een alles behalve makkelijk traject, gezien hun zeer tegengestelde kijk op de wereld als het gaat om kunst, commercie en succes.

Atlanta


Deep State
Donderdag om 20u35

“Deep State” is een gloednieuwe en razendspannende thriller-serie die je meteen vanaf het begin op het puntje van je stoel houdt. Voormalig geheim agent Max Easton (Mark Strong) ziet zich gedwongen om terug te keren naar zijn oude leven om de dood van zijn zoon te wreken. Maar wie kan hij nog vertrouwen in een wereld waar de grenzen tussen feiten, fictie en de waarheid steeds moeilijker van elkaar te onderscheiden zijn?

Deep State

Gerelateerde artikelen

Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018
Live tv kijken voortaan ook in het buitenland
Dankzij je gratis optie Live TV kijk je overal in België via wifi of het 3G/4G-netwerk naar je favoriete tv-programma’s op je smartphone, tablet of laptop. Kijk goed, want deze is speciaal voor de trouwe luchthavenaars, de last minute zonnekloppers en de jetlag
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
3 april 2018
De nieuwste films kijk je zo
Update: Sinds oktober 2019 kan je enkel de gratis films van TV VLAANDEREN bekijken.  TV VLAANDEREN Live TV biedt je een uitgebreide filmcatalogus van meer dan 500 films voor bij jou thuis of onderweg op al je schermen. De grootste blockbusters en all-time
category label Zenderaanbod TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
23 maart 2018