GA LANGS BIJ DE SECOND HOME EXPO IN GENT

Goed om te weten
11 Oktober 2019 Via

Ben jij op zoek naar een tweede huis in België of interesseert een penthouse je wel ? Het kan soms zo overweldigend zijn om een keuze te maken en daarom willen wij jou daarbij helpen. De Second Home Expo geeft je het beste advies om te investeren in je tweede thuis.

WAT

De Second Home Expo, met meer dan 120 exposanten in de aanbieding, vestigt zich twee keer per jaar in het Flanders Expo te Gent. De beurs is het Walhalla voor investeerders in een tweede verblijf en biedt buiten zijn aanbieders ook tal van seminaries en interessante adviezen. Ontmoet er meer dan 100 makelaars, ontwikkelaars en experten. Geef jouw droomhuis in België of het buitenland een eerlijke kans.

WAAR EN WANNEER

De Second Home Expo kan je bezoeken van 11 tot 13 oktober 2019 in de Flanders Expo op de Maaltekouter 1, 9051 in Gent. De expo opent zijn deuren om 10u waarna je uren kan vertoeven met meer dan 120 exposanten in de aanbieding.

Meer informatie vind je op de website van Second Home Expo.

MET TV VLAANDEREN

Dankzij TV VLAANDEREN kan jij deelnemen aan dit weekend. Registreer je online op de website van Second Home Expo en krijg een gratis toegangsticket. Ga zeker ook eens langs bij TV VLAANDEREN op stand nummer 122.

TV VLAANDEREN wenst je succes bij het kiezen van je tweede verblijf!