happy-halloween-a-group-of-children-in-suits-and-with-pumpkins-in-picture-id1026635418

Halloween voor kinderen

category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Goed om te weten
1 november 2018 Via

Het laatste weekend van de vakantie. Nog enkele dagen voor de kinderen terug naar school moeten. Om alles er nog uit te halen wat Halloween te bieden heeft, hebben we voor jou 5 activiteiten opgesomd die jullie samen met het hele gezin kunnen doen.

  1. 1. Geen Halloween zonder pompoenen. Je kan ze overal kopen langs de kant van de weg of in het grootwarenhuis. Zoek er de mooiste uit en snij hem samen uit. Niks beter dan een zelfgemaakte pompoensoep.
  2. 2. Griezelen met THE BEAST, een gigantische opblaasbare dinosaurus: je wandelt hem binnen via zijn muil en passeert onderweg al zijn vitale organen, begeleid door een indrukwekkend klank- en lichtspel. Ga langs voor 4 november in Gent.
  3. 3. Bij Halloween hoort er een Halloweentocht. Wandel en kom onderweg heel wat griezel-elementen, lekkernijen en een schmink stand voor groot en klein tegen. Kijk op Uit In Vlaanderen waar er een tocht bij jou in de buurt is!
  4. 4. Het laatste weekend voor ze terug naar school moeten gaan kan je nog lekker gaan griezelen in Walibi. Shows, spookhuizen, Scare Zones, … Verschieten verzekerd, vergeet zeker geen extra paar onderbroeken mee te nemen!
  5. 5. Sluit de week af met een verhaal voor het slapengaan en op een dag als Halloween moet dat natuurlijk een griezelverhaal.  Klaar voor een slapeloze nacht! Al onder je bed gekeken, of achter de deur?

Laat het ons weten hoe jou weekend was.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018