happy-halloween-a-group-of-children-in-suits-and-with-pumpkins-in-picture-id1026635418

Halloween voor kinderen

Goed om te weten
1 November 2018 Via

Het laatste weekend van de vakantie. Nog enkele dagen voor de kinderen terug naar school moeten. Om alles er nog uit te halen wat Halloween te bieden heeft, hebben we voor jou 5 activiteiten opgesomd die jullie samen met het hele gezin kunnen doen.

1. 1. Geen Halloween zonder pompoenen. Je kan ze overal kopen langs de kant van de weg of in het grootwarenhuis. Zoek er de mooiste uit en snij hem samen uit. Niks beter dan een zelfgemaakte pompoensoep.
  2. 2. Griezelen met THE BEAST, een gigantische opblaasbare dinosaurus: je wandelt hem binnen via zijn muil en passeert onderweg al zijn vitale organen, begeleid door een indrukwekkend klank- en lichtspel. Ga langs voor 4 november in Gent.
  3. 3. Bij Halloween hoort er een Halloweentocht. Wandel en kom onderweg heel wat griezel-elementen, lekkernijen en een schmink stand voor groot en klein tegen. Kijk op Uit In Vlaanderen waar er een tocht bij jou in de buurt is!
  4. 4. Het laatste weekend voor ze terug naar school moeten gaan kan je nog lekker gaan griezelen in Walibi. Shows, spookhuizen, Scare Zones, … Verschieten verzekerd, vergeet zeker geen extra paar onderbroeken mee te nemen!
  5. 5. Sluit de week af met een verhaal voor het slapengaan en op een dag als Halloween moet dat natuurlijk een griezelverhaal.  Klaar voor een slapeloze nacht! Al onder je bed gekeken, of achter de deur? Kijk hier voor leuke verhalen.

Laat het ons weten hoe jou weekend was.