Heb jij onze TV VLAANDEREN Smart TV-applicatie al?

category label Zenderaanbod TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Zenderaanbod
30 mei 2019 Via

Ben jij geabonneerd bij TV VLAANDEREN en ben je bekend met onze Live TV-applicatie? Beschik je daarnaast over één of meer Samsung, LG of Vestel (Toshiba, Hitachi, Hyundai, Nikkei en Telefunken) Smart TV’s van 2016 of later? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

Dankzij deze innovatie hebben onze abonnees de mogelijkheid om te genieten van hun abonnement TV VLAANDEREN op hun Samsung, LG en Vestel Smart TV en dit zonder decoder. Lees hieronder verder en ontdek nog meer functionaliteiten die jouw tv-ervaring uniek maakt.

Voor welke merken is de Smart TV-applicatie beschikbaar? 

  • Je hebt een Samsung Smart TV. De Smart TV-app is beschikbaar voor modellen vanaf 2016 en hoger.
  • Je hebt een LG Smart TV. De Smart TV-app is beschikbaar voor modellen vanaf 2016 en hoger.
  • Je hebt een Vestel Smart TV. De Vestel merken onder andere zijn: Toshiba, Hitachi, Hyundai, Nikkei en Telefunken. De Smart TV-app is beschikbaar voor modellen vanaf 2017 en hoger.

Bekijk alle modellen op de smart-tv pagina

Wat zijn de voordelen?

Toegang tot alle zenders

Met de Smart TV-app combineer je de zenders die via satelliet en via het internet worden uitgezonden. Dus ook de extra zenders zoals Fox, Comedy Central e.d. bekijk je rechtstreeks op je TV.

Filmcatalogus

Via de TV VLAANDEREN Smart TV-app heb je toegang tot onze Video On Demand filmcatalogus en onze tv-gids die je de mogelijkheid geeft om je tv-avond op voorhand te plannen. Via Film Europe heb je keuze uit een heleboel gratis films.

Replay & Restart

Heb je iets gemist? Geen paniek. Kijk tot 7 dagen terug.  Via Replay kan je programma’s opnieuw herbekijken, zelfs als ze niet meer op tv zijn.  .

Is je serie die je zo graag wou zien al eventjes bezig maar je wilt toch vanaf het begin kijken? Druk op Restart en kijk op je gemak vanaf het begin. (Replay en Restart zijn niet geldig op alle zenders)

Eén afstandsbediening

Gedaan met meerdere afstandsbedieningen op de salontafel. Alle functies controleer je met de afstandsbediening van de tv.

Hoe installeren?

1. Zoek de TV VLAANDEREN applicatie in de app Store van je Samsung televisie.

2. Open de applicatie Live TV op je tablet of smartphone.

3. Meld je aan in de TV VLAANDEREN applicatie van je Smart TV door het scannen van de QR-code met jouw tablet of smartphone (instellingen – koppel tv via QR-code) en volg daarna de aanwijzingen op je scherm.

4. Stop jouw CI+ module in de TV en verbind deze met jouw schotel voor het volledige zenderaanbod via satelliet.

5. Geniet van TV VLAANDEREN op je Samsung Smart TV en dit zonder decoder.

Ter herinnering, de Live TV-optie van TV VLAANDEREN is inbegrepen in het abonnement voor alle satellietklanten met een Basic Light, Basic en Basic + abonnement. Meld je aan via Mijn TV VLAANDEREN en activeer de gratis optie.

Problemen?

Lukt het niet of heb je vragen? We helpen je graag verder via onze klantendienst op het nummer 02 790 27 90. Van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 19u00 en zaterdag van 10u00 tot 17u00.

Het TV VLAANDEREN team wenst je veel kijkplezier met de nieuwe Smart TV-applicatie.n

Gerelateerde artikelen

Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018
Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018