Heb jij ook nood aan een anti-stress momentje?

Zo doe je dat
2 Mei 2019 Via

In het hectische leven dat we vandaag leiden is het belangrijk dat we ook tijd nemen voor onszelf. Ben jij ook iemand die gestresseerd, overwerkt, of de hele dag nerveus rondloopt?  Dan hebben wij voor jou de beste oplossing om voor even alles los te laten en je helemaal te ontspannen. In dit artikel geven we jou de zotste activiteiten mee die je samen met je vrienden of familie kan uittesten.

Bijlwerpen in Brussel

Jawel, je leest het goed. Sinds kort kan je bijlen gooien in Brussel. Hier kan je samen met je vrienden ten volle ontspannen tijdens een Bijlwerp-cursus. Wist je trouwens dat bijlwerpen een nationale sport is in Canada, Duitsland en Rusland? Dat moeten we uitproberen!

Koe knuffelen

Nog zo een atypische activiteit waarvan we zeker zijn dat het je even zal ontstressen. Gewoon lekker ontspannen met koeien knuffelen én dat samen met de hele familie. Iets voor jou? Neem dan zeker eens een kijkje bij Versteynen Koeknuffelen. Ze verzorgen je met een rondleiding op de boerderij om vervolgens het uitgebreide proces van koeien melken tot koeien knuffelen met je te doorlopen.  Na een geslaagde ontspannende dag kan je afsluiten met een lekker ijsje uit één van de lokale ijssalons. IJs met verse melk verzekerd!

Anger room

Heb je hier al van gehoord? Gewoon de max om eens te proberen! Ben je het werken even beu of sta je op ontploffen? Is je geduld op? Dan is er maar één adres: Rage Room in Brugge. Van auto’s tot meubels, kasten en glazen. Kies je thema, doe je bescherming aan en begin er gewoon op los te slaan.

ASMR Darling

ASMR staat voor Autonomous Sensory Meridian Response. Euh wat? ASMR wordt meestal als aangenaam en rustgevend ervaren en kan opgewekt worden door bepaalde visuele of auditieve prikkels. Enkele voorbeelden hiervan zijn: zacht gefluister, het gekraak van bepaalde voorwerpen of het geluid van bepaalde bewegingen. De ervaring wordt soms ook wel beschreven als een ‘orgasme van de hersenen’. Een ware trend want miljoenen mensen kijken ernaar via YouTube-filmpjes. Niet overtuigd? Kijk, ontspan en probeer het zelf.

Laat ons zeker weten wat jou manieren zijn om te ontstressen!

TV VLAANDEREN wenst je veel anti-stress momenten.