Help, het is moederdag! 5 tips om je uit de nood te helpen.

category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Zo doe je dat
9 mei 2019 Via

We zijn alweer een jaartje verder en het is tijd om je moeder nog maar eens in de bloemetjes te zetten. Of geef je haar liever een lichaams- of gelaatsverzorging cadeaubon? Wij vertrouwen erop dat zelfs met een portie pralines haar dag niet meer stuk kan. Ben je benieuwd met wat anders je haar zou kunnen blij maken? Lees hieronder onze 5 plezantste cadeautips en maak er dé meest speciale moederdag van!

Tip #1 – Personalized Gifts

Gepersonaliseerde petjes, mokken, kussenslopen, hoesjes, … Je kan haast alles personaliseren wat je maar wil. Maar jouw mama wil vast en zeker iets dat haar jarenlang aan jou herinnert. Op de website Your Surprise, dat zich specialiseert in het personaliseren van jouw verlanglijstje, kan je leuke promo’s en acties vinden specifiek aan elk thema! Kies hier je leukste cadeautje voor je mama. 

Tip #2 – Dinertje met twee

Uit eten gaan is altijd een goed idee. Het is waarschijnlijk al een tijdje geleden dat je moeder en jij samen zijn gaan eten. Daar komt verandering in! Dankzij Yelp!, de geweldige app die jou de beste foodplaatsjes aangeeft in de buurt, zal je nergens meer verhongeren én kan je mama en jij van een uitgebreid eetfestijn  genieten!

Tip #3 – Filmavond à volonté

Is het iets moeilijker voor jou om het perfecte cadeau buitenshuis te vinden? Geen probleem… TV VLAANDEREN to the rescue. Dankzij onze filmcatalogus kan je jouw mama en jezelf een fantastische of spannende kijkavond doen beleven in het bijzijn van een hapje en een drankje. Neem er een dekentje bij en zet de home cinema speakers voor een keer gezellig luid. Time for a Girls (of Moeder-Zoon) Night!

Tip #4 – Ontspannen in CenterParcs

Ook op Moederdag is het ontspanningspark CenterParcs open. Het uitgerekende moment om je moeder en de familie er mee naartoe te nemen! Je kan er kiezen voor een dag, mid-week, week of weekendoptie naargelang je keuze. Geniet van de verfrissende zwembaden en avontuurlijke glijbanen. Als afsluiter kan je de gezellige restaurants en snackbars bezoeken. Kom meer te weten over je verblijf in CenterParcs.

Tip #5 – Steun … met een ontbijtmand

Met Moederdag in aantocht worden de ontbijtmanden naar het hoofd gesmeten. Een te voorspelbaar cadeau, zeg je daar? Waarom niet! Met een ontbijtmand krijg je al het lekkers dat de maag op een zondagochtend kan gebruiken én je steunt er een goed doel mee. Surf naar jouw gemeentelijke vereniging en ontdek welke ontbijtmanden ze leveren.

TV VLAANDEREN wenst jou een fijne moederdag toe!

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018