christmas

Kerstfilms voor de feestperiode

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
19 december 2018 Via

Jingle Bells, Jingle Bells, Jingle all the way… De eerste sneeuw valt, het huis wordt versierd en we zien enkel blije kindergezichten. Het is kerst!
Een gezellige filmavond met de familie er van maken is natuurlijk een must. Deze 5 tips uit de filmcatalogus van TV VLAANDEREN zullen je gegarandeerd helpen bij het kiezen van jouw favoriete kerstfilm. Chocomelk klaargemaakt en een fleecedeken erbij genomen? We kunnen de film starten!

Tip 1. The Trouble with Mistletoe

Moviemax neemt je mee in het romantische verhaal van Willa Davis, die als een blok terug verliefd wordt op haar middelbare crush. Is ze verblind door zijn schoonheid of houdt de kerst blues haar gevangen? En zal de mistletoe eindelijk in werking treden en haar wens vervullen?

Cast: Rachel Melvin, Thomas Beaudoin, Flo Lawrence
Regisseur: Ashley Avis
Genre: KomedieRomantiek
Duur: 88 min
Jaar: 2017
Bij TV VLAANDEREN tot: 02/05/2019
Prijs: € 4,99


Tip 2. De Sneeuwkoningin 2 en 3

Voor ieder wat wils. En zo ook voor de kinderen hier bij TV VLAANDEREN. De Sneeuwkoningin 2 vertelt het verhaal van de trol Orm die heldhaftig verteld over zijn overwinning tegen de sneeuwkoningin. Maar is dit wel zo? Verder vertrekt Gerda in Sneeuwkoningin 3 samen met haar vrienden op winterse zoektocht naar haar verleden. Kan ze deze spannende reis tot een goed einde brengen? En wat nu met het magische artefact van de trollen?

De Sneeuwkoningin 2:

Cast: Daan van Rijssel (Stem), Vita Coenen (Stem), Sander de Heer (Stem) 
Regisseur: Aleksey Tsitsilin 
Genre: Kinderen
Duur: 75 minuten 

Jaar: 2015
Bij TV VLAANDEREN tot: 02/05/2019
Prijs: €2,99

De Sneeuwkoningin 3:

Cast: Pip Pellens (Stem), Frans Limburg (Stem), Vita Coenen (Stem)
Regisseur: Aleksey Tsitsilin 
Genre: Kinderen
Duur: 85 minuten
Jaar: 2017
Bij TV VLAANDEREN tot: 02/04/2019
Prijs: €4,99


Tip 3.  The Star

Het is kerstmis! Maar wacht… hoe is kerstmis nu weer ontstaan? Bo, het dappere ezeltje, heeft genoeg van het saaie leven in de meelfabriek en vertrekt samen op reis met een aantal dierenvrienden. Tijdens hun tocht, die hen leidt waar dan ook de ster hen leidt, worden ze onverwachts de helden in het allereerste kerstverhaal.

Cast: Steven Yeun, Keegan-Michael Key, Aidy Bryant
Regisseur: Timothy Reckart 
Genre: Kinderen
Duur: 86 minuten
Jaar: 2018
Bij TV VLAANDEREN tot: 07/05/2019
Prijs: € 4.99 (NIEUW)


Tip 4. The Christmas Trap (Christmas in the Heartland)

Het leven kan niet altijd even gemakkelijk zijn. Zo ook voor Kara en Jessie, die allebei de kerstperiode moeten vieren bij familie, die ze nauwelijks kennen. Het lot slaat toe wanneer beide tieners elkaar onderweg naar het stadje Heartland ontmoeten en merken dat ze wel heel makkelijk van leven kunnen wisselen. Gaan de meisjes de kerstperiode doorkomen zonder te worden ontmaskerd?

Cast: Sierra McCormick, Brighton Sharbino, Joe Don Rooney
Regisseur: Harvey Lowry
Genre: Familie
Duur: 112 minuten
Jaar: 2017
Bij TV VLAANDEREN tot: 12/05/2019
Prijs: € 4.99


 Tip 5. Mother Krampus 2

Als laatste kersttip hebben we een stevige horrorfilm voor jou uitgekozen. Vier vriendinnen zijn eindelijk aan het einde van hun 30-dagen verplichte vrijwilligerswerk. Tijdens hun laatste stop bij een eenzame, oude vrouw merken ze dat er iets niet pluis is. Al snel keert het tij en bevinden de vrouwen zich in een strijdt tussen leven en dood.
Ben je helemaal weg van dit genre en heb je de eerste film nog niet gezien? Ook Krampus 1 kan je in onze filmcatalogus vinden.

Cast: KateLynn E. Newberry, Tiffani Hilton, Robbie Barnes
Regisseur: Eddie Lengyel
Genre: Horror
Duur: 92 minuten
Jaar: 2018
Bij TV VLAANDEREN tot: 02/04/2019
Prijs: € 2,99

Nog nooit van onze filmcatalogus gehoord? Deze kan je gemakkelijk terugvinden door hier te klikken. Onze filmcatalogus bevat een ruim aanbod aan films voor jong en oud. Onze VOD-films live op je smartphone of tablet bekijken? Klik hier voor meer informatie.

TV VLAANDEREN wenst je veel kijkplezier!

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018