Kijk de Australian Open 2020 live op tv

20 januari 2020 Via

Het tennisseizoen is gestart! Dat schreeuwt “Australian Open” en dat wil jij natuurlijk niet missen! Waar, wanneer en hoe jij het bekendste tennistornooi kan bekijken ontdek je hieronder.

Australian Open

De Australian Open is een groot, jaarlijks tennistoernooi dat in de laatste twee weken van januari gespeeld wordt in Melbourne, Australië. Het toernooi is de eerste van de vier Grand Slams van het seizoen. Op het toernooi komen de meest bekende tennissterren hun slag slaan: Rafael Nadal, Roger Federer, Serena Williams en landgenoot Elise Mertens.

Naast de vele competities en kampioenschappen die je gedurende het toernooi kan volgen is er voor ieder wat wils. Ontdek er verschillende live stages met tal van artiesten die er optreden en ook voor de kinderen is er een ballenpark geconstrueerd. Enkele leuke attracties en diverse, lekkere drink- en eetstanden zijn aanwezig om de ervaring nog unieker te maken.

Kijk Australian Open met TV VLAANDEREN

Lijkt een reis naar Australië te onrealistisch voor jou? Geen enkel probleem want met TV VLAANDEREN kan jij gemakkelijk naar jouw favoriete tennistoernooi kijken. Ten gevolge het uur verschil in Australië zijn er al enkele wedstrijden gespeeld maar jij kan nog de hele dag live de wedstrijden volgen.

De Australian Open wordt uitgezonden van 20 januari tot en met 2 februari 2020. De live uitzendingen zijn te zien bij Eurosport 1 op zender 81 en Eurosports 2 op zender 82 en volg de highlights op Sporza (één) op kanaal 1.

Activeer je Live TV via onze website en zo kan je waar en wanneer je wil de Australian Open volgen op je Smart TV, laptop, tablet of smartphone.

Veel kijkplezier!