HELP! Ik wil de kwalificatie van het EK 2020 niet missen.

6 juni 2019 Via

It’s D-day! Op zaterdag spelen de Rode Duivels hun tegenstander weer maar eens naar huis en rekenen we op een wonderzege om de Rode Duivels later in het Europees kampioenschap 2020 te zien pronken. En natuurlijk wil jij daar niets van missen! Het is nog even wachten tot het EK 2020 zijn voetbalvelden opent, maar voor onze kijkers thuis zorgen we dat je nu al op al je schermen Live, op Restart of Replay, de kwalificatiematchen kan volgen.

Wanneer zit je neer voor de tv?

• Zaterdag, 8 juni 2019 tegen Kazachstan om 20:25 op VTM
  • Dinsdag, 11 juni 2019 tegen Schotland om 20:25 op VTM

Wil je graag vooruitplannen? Hieronder vind je ook de data voor de EK-kwalificatie matchen vanaf september (nakijken of dit zo blijft):

• 6 september 2019 tegen San Marino om 20:25 op VTM
  • 9 september 2019 tegen Schotland om 20:25 op VTM
  • 10 september 2019 tegen San Marino om 20:25 op VTM
  • 13 oktober 2019 tegen Kazachstan om 14:40 op VTM
  • 16 november 2019 tegen Rusland om 17:40 op VTM
  • 19 november 2019 tegen Cyprus om 20:25 op VTM

Met Live TV of Restart/Replay

Live TV is overal beschikbaar in België en de Europese Unie via 3G/4G of WiFi. Nog geen Live TV account? Het is volledig gratis inbegrepen in je tv-abonnement! Activeer nu je gratis Live TV optie en stream het Europees Kampioenschap voetbal overal bij je thuis en onderweg op al je schermen.

Wacht dus niet langer en activeer je Live TV optie nu meteen in MIJN TV VLAANDEREN. Dankzij je gratis optie Live TV volg je alle wedstrijden live en integraal op je smartphone, tablet of laptop!

Heb je geen enkel moment waarbij je de matchen Live kan volgen. Ontdek onze Restart en Replay functie in de Live tv-catalogus en herstart of herbekijk alle matchen tot 7 dagen terug.

Met TV VLAANDEREN zal je geen enkele voetbalmatch meer missen!