template-banner-blog-CC-min

category label Zenderaanbod TV VLAANDEREN Blog
Zenderaanbod
18 September 2018 Via

Slechte dag achter de rug? Één zender waar je moet zijn om je moraal weer naar boven te halen. Comedy Central zendt de ene comedy na de andere uit. Vanaf nu beschikbaar in je zenderpakket vanaf Basic Light op nr. 29 en via onze applicatie Live tv.

South Park

Je favoriete Amerikaanse komische animatiereeks, gelinkt aan maatschappelijke problemen en de actualiteit kan je vanaf nu zien op Comedy Central. Ben jij meer Eric, Kenny, Kyle of Stan? Elk met hun eigen karakter maken ze hun dorpje South Park in Colorado onveilig.

South-park-min

The Goldbergs

The Goldbergs speelt zich af in de jaren ’80 in Jenkintowndie, gebaseerd op de jeugdherinneringen van de jongste zoon Adam. Veel van zijn herinneringen worden nagespeeld in het programma en videobeelden uit die tijd worden door de show heen verweven.

The-Goldbergs-min

Family Guy

De familie Griffin is de meest disfunctionele familie in de stad Quahog. Peter is de onintelligente en vaak roekeloze huisvader die getrouwd is met Lois. Meg en Chris zijn onpopulaire pubers, terwijl nakomertje Stewie een genie is. Hond Brian, ten slotte, vervolledigt het gezin.

Family-guy-min

Comedy Central thuis kijken

Comedy Central is beschikbaar vanaf Basic Light met een interactieve hd-decoder van het type MZ-101 en MP-201:

Interactieve decoders

Comedy Central is interactief beschikbaar op nummer 29. Dit betekent dat je decoder verbonden moet zijn met het internet om naar de zender te kunnen kijken. Leg snel even een kabel tussen jouw modem en decoder en klaar! Zo kijk je met je decoder via het internet naar Comedy Central en andere interactieve tv-zenders zoals  FOX, BABY TV, TLC, TVL, TVO en ATV. Hier is hoe je te werk gaat:

Comedy Central op al je schermen:

Ook met de optie Live TV kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar Comedy Central. Activeer je optie Live TV nu, ze is gratis inbegrepen in je tv-abonnement.