blog_smart-tv-app

Lancering van de TV VLAANDEREN Smart TV-applicatie

Goed om te weten
9 Oktober 2018 Via

Ben jij geabonneerd bij TV VLAANDEREN en ben je bekend met onze Live TV-applicatie? Beschik je daarnaast over één of meer Samsung Smart TV’s van 2016 of later? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

Dinsdag 9 oktober 2018 lanceren TV VLAANDEREN en Samsung een gloednieuwe Smart TV-applicatie. Dankzij deze innovatie hebben onze abonnees de mogelijkheid om te genieten van hun abonnement TV VLAANDEREN op hun Samsung Smart TV en dit zonder decoder. Een primeur in België!

Wat zijn de voordelen?

Toegang tot alle zenders

Met de Smart TV-app combineer je de zenders die via satelliet en via het internet worden uitgezonden. Dus ook de extra zenders zoals Fox, Comedy Central e.d. bekijk je rechtstreeks op je TV.

Filmcatalogus

Via de TV VLAANDEREN Smart TV-app heb je toegang tot onze Video On Demand filmcatalogus en onze tv-gids die je de mogelijkheid geeft om je tv-avond op voorhand te plannen. Via Film Europe heb je keuze uit een heleboel gratis films.

Replay & Restart

Heb je iets gemist? Geen paniek. Kijk tot 7 dagen terug.  Via Replay kan je programma’s opnieuw herbekijken, zelfs als ze niet meer op tv zijn.  .

Is je serie die je zo graag wou zien al eventjes bezig maar je wilt toch vanaf het begin kijken? Druk op Restart en kijk op je gemak vanaf het begin. (Replay en Restart zijn niet geldig op alle zenders)

Eén afstandsbediening

Gedaan met meerdere afstandsbedieningen op de salontafel. Alle functies controleer je met de afstandsbediening van de tv.

Hoe installeren?

1. Zoek de TV VLAANDEREN applicatie in de app Store van je Samsung televisie.

2. Open de applicatie Live TV op je tablet of smartphone.

3. Meld je aan in de TV VLAANDEREN applicatie van je Smart TV door het scannen van de QR-code met jouw tablet of smartphone (instellingen – koppel tv via QR-code) en volg daarna de aanwijzingen op je scherm.

4. Stop jouw CI+ module in de TV en verbind deze met jouw schotel voor het volledige zenderaanbod via satelliet.

5. Geniet van TV VLAANDEREN op je Samsung Smart TV en dit zonder decoder.

Ter herinnering, de Live TV-optie van TV VLAANDEREN is inbegrepen in het abonnement voor alle satellietklanten met een Basic Light, Basic en Basic + abonnement. Meld je aan via Mijn TV VLAANDEREN en activeer de gratis optie.

Problemen?

Lukt het niet of heb je vragen? We helpen je graag verder via onze klantendienst op het nummer 02 790 27 90. Van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 19u00 en zaterdag van 10u00 tot 17u00.

Het TV VLAANDEREN team wenst je veel kijkplezier met de nieuwe Smart TV-applicatie.