Lente is in het land!

category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Zo doe je dat
28 maart 2019 Via

Het is weer lente! De bloesems komen op de bomen en het weer wordt aangenamer. Het is tijd om wat meer buiten te komen. Volg onze 4 tips hieronder als je graag wat inspiratie wilt opdoen.

 

Picknicken in de tuin

De eerste blaadjes komen aan de bomen en het zonnetje straalt eindelijk weer warmte. Tijd voor een gezellige picknick in je tuin of in het park. Neem je partner of je beste vrienden mee naar een gezellige locatie en vergeet zeker ook niet een dekentje en je picknickmand mee te nemen! Wil je van jouw picknick dag er een top-ervaring van maken? Neem jouw smartphone, tablet of laptop mee en zet jouw favoriete muziekzenders op via Live TV van TV VLAANDEREN! Muziekzender van de week: Stingray IConcerts HD. Bekijk de concerten van al jouw favoriete artiesten en geniet van een relaxerende picknickdag.

 

Op vakantie

De paasvakantie is in zicht en dat geeft ons des te meer redenen om de verre oorden te gaan bezoeken. De eerste campings binnen en buiten België starten met de heropening van hun slagbomen en verwelkomen hun geliefde weekjestoeristen. Ben jij ook van plan om op vakantie te vertrekken? Mis dan zeker niet je favoriete programma’s op reis.  Reiszender van de week: Travel XP.  Ben je overal al eens geweest en weet je geen leuke bestemming meer? Neem dan zeker een kijkje op onze zender van de week “Travel XP” waarbij je de meest idyllische en minder toeristische delen van de wereld ontdekt.

 

Fietsen, zwemmen en nog veel meer

Lente betekent warmer en aangenamer weer. Tijd om je benen te streken en buiten sport te beoefenen. Zwemmen in een buitenluchtzwembad, fietsen als echte wielertoerist, tennissen als Kim Clijsters of darten op het terras. Alles kan om de lente gezond en sportief in te gaan! Ben je meer het “ik kijk graag naar sport”-type, dan zullen onze talrijke sportzenders binnen het TV VLAANDEREN aanbod wel iets voor jou zijn. Sportzender van de week: Eleven Sports 1.

Volg alle voetbalmatchen van de Europese Voetbal Kwalificatie op Eleven Sports 1 en mis geen enkele uitslag voor de finale van start gaat.

 

Spring cooking

De stevige kost van de laatste maanden kan omgeruild worden voor de luchtigere lente-plats. Nu het wat minder snel donker is kan de BBQ terug worden aangestoken en kunnen we heerlijk genieten van de koude pastasalades. Wil jij graag wat ideetjes opdoen om al dat lekkers op jouw lentefeest te serveren? Ontdek de heerlijke kookzenders in het TV VLAANDEREN aanbod. Kookprogramma van de week: A la carte. Volg de tips van Alain en maak van jouw routine-gerecht een sterren driegangenmenu.

 

TV VLAANDEREN wenst jouw een aangename lente toe!

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018