Meer glamour op je tv met TLC

Meer glamour op je tv met TLC

category label Zenderaanbod TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Zenderaanbod
5 februari 2018 Via

Het wachten is voorbij en we zijn zeer enthousiast om deze bijzondere zender met jullie allemaal te delen. Voor alle veeleisende bruiden, extreme koopjesjagers, creatieve meesterbakkers en trendsetters, vanaf nu geniet je van een geweldige mix van entertainment en originele programma’s bij onze nieuwe zender TLC.

Nu beschikbaar op nummer 30, brengt TLC inspirerende verhalen van gewone mensen die een bijzonder en soms een beetje over the top leventje leiden. TLC, dat is het echte leven, maar dan net even anders bekeken.

TLC is beschikbaar vanaf Basic Light en kijk je via onze interactieve decoders van het type MZ-101 en MP-201, maar vergeet zeker niet je toestel te verbinden met het internet. En als je helemaal wilt TLC binge-watchen, kan je ‘m ook nog eens live kijken op al je schermen via onze Live TV app.

Say Yes to the Dress: Bridesmaids
Woensdag om 19u45

Twee bruiden maken de fout om hun bruidsmeisjes hun eigen jurk te laten kiezen. Lori en haar team grijpen in zodat de trouwpartijen niet op een bonte vertoning uitdraait.

Say Yes to the Dress


90 Days To Wed: Before the 90 Days
Zaterdag om 21u00

Kan je verliefd worden op iemand die je alleen online kent? Zes Amerikanen die denken hun ware liefde gevonden te hebben, vliegen de wereld over voor een eerste ontmoeting.

90 Days To Wed: Before the 90 Days


Long Island Medium
Zondag om 20u10

Theresa Caputo is een doodgewone moeder op Long Island, behalve dan dat ze met de doden praat. Ze heeft al veel sceptici overtuigd en heeft ondertussen een wachtlijst van meer dan twee jaar.

Long Island Medium


Will & Grace
Zaterdag 13 februari 20u30

Elf jaar na de laatste aflevering waren fans van “Will & Grace” niet zeker wat ze konden verwachten van het nieuwe seizoen. Gelukkig zijn Will, Grace, Karen en Jack niets veranderd in het afgelopen decennium, zoveel is duidelijk.

Will & Grace

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018