template-banner-blog-VOD-herfst-min

Onze favoriete films voor de herfstperiode

26 September 2018 Via

Wist je al dat je bij TV VLAANDEREN de leukste films kan huren via onze uitgebreide filmcatalogus? Zowel thuis als onderweg, via de applicatie Live TV, kijk je waar en wanneer je wilt. Geen extra abonnement nodig om te kunnen genieten van onze filmcatalogus. Hij is vrij toegankelijk op je compatibele decoder, online op je pc en via de gratis optie Live TV in je huidig tv-abonnement. Zet de popcorn maar klaar want wij hebben zin in een lekker lui weekend. We zetten de was en de strijk opzij. Dit weekend is het marathon blockbusters kijken.

I Feel Pretty

Wanneer Renee tijdens het sporten met een harde klap van haar fiets valt, verandert haar zelfbeeld drastisch. In plaats van een doorsnee onopvallende vrouw die worstelt met haar onzekerheid, ziet ze zichzelf als een van de meest prachtige en zelfverzekerde personen ter wereld. Met deze nieuwe versie van zichzelf is ze vastbesloten om alles uit het leven te halen zonder dat haar nog iets in de weg staat. Maar wat gebeurt er wanneer ze erachter komt dat haar uiterlijk nooit veranderd is?

Cast: Amy Schumer, Michelle Williams, Emily Ratajkowski
Regisseur: Abby Kohn
Genre: Komedie
Bij TV VLAANDEREN tot: 20/01/2019

I-Feel-pretty-min

I, Robot

Del Spooner is een detectieve die zich vastbijt in een misdaad die door een robot zou kunnen gepleegd zijn. Naarmate hij zich meer in de zaak verdiept, ontdekt hij een vreselijke bedreiging voor de mensheid.

Cast: Will Smith, Bridget Moynahan, Bruce Greenwood
Regisseur: Alex Proyas
Genre: ActieScience Fiction
Bij TV VLAANDEREN tot: 02/04/2019

I-robot-min

The Shape of Water

De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika rond 1962. In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa gevangen in een leven van isolatie. Elisa’s leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda een geheim experiment ontdekken.

Cast: Sally Hawkins, Octavia Spencer, Michael Shannon
Regisseur: Guillermo Del Toro
Genre: DramaRomantiek
Bij TV VLAANDEREN tot: 7/12/2018

The-shape-of-water-min

Get Out

Chris een Afro-Amerikaanse jongen, die met zijn blanke vriendin Rose naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie reist om kennis te maken met haar ouders Missy en Dean. Aanvankelijk denkt Chris dat het overdreven vriendelijke gedrag van de familie de manier is waarop zij omgaan met het feit dat hun dochter een donker vriendje heeft. Hij doet een serie vreemde ontdekkingen en komt erachter dat er een duistere reden is waarom hij uitgenodigd werd.

Cast: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Bradley Whitford
Regisseur: Jordan Peele
Genre: Horror
Bij TV VLAANDEREN tot: 01/07/2019