Onze nieuwste films in de filmcatalogus

category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Goed om te weten
1 augustus 2019 Via

De vakantie is halverwege en er is niets te zien op televisie. Daar biedt de filmcatalogus van TV VLAANDEREN een oplossing voor! De laatste weken zijn er tal van interessante films in onze catalogus verschenen. Hieronder sommen we onze top 5 op. Klaar voor een filmavondje?

Mermaid

Zakenman Liu Xuan wil tijdens een nieuw project de zee droogleggen. Wat de man niet weet is dat deze drooglegging het leefgebied van de zeemeerminnen bedreigt. Shan, de mooie zeemeermin uit de diepe wateren, is gestuurd om Xuan te stoppen. De film zorgt dankzij het prachtig staaltje visuele effecten en Chinese humor voor een welverdiende ontspannende avond. Huur de film.

Regisseur: Stephen Chow

Cast: Chao Deng, Show Lo, Yuqi Zhang

Huurprijs: €4,99

What men want

Ali David is een succesvolle sportagent die moet concurreren met haar mannelijke collega’s. Wanneer ze gepasseerd wordt bij een welverdiende promotie, vraagt ze zich af wat ze moet doen om te slagen in deze mannenwereld. Door een samenloop van omstandigheden kan ze ineens de gedachten van mannen horen. Met deze nieuwe gave is ze haar collega’s te slim af maar zet ze wel haar relaties, waaronder die met haar nieuwe vriend, op het spel. Huur de film.

Regisseur: Adam Shankman

Cast: Taraji P. Henson, Kristen Ledlow, Josh Brener

Huurprijs: €4,99

Corgi (NL)

Wanneer de schattige puppy Rex zijn intrede maakt in Buckingham Palace, duurt het niet lang voor hij de drie andere koninklijke corgi’s overschaduwt en het hart van de koningin verovert. Tot grote afgunst van zijn beste vriend Charlie, die er al jaren van droomt de favoriete corgi te worden. Op een dag zorgt Rex’ roekeloze gedrag ervoor dat een officieel diner met de Amerikaanse president uitdraait op een totale ramp. De film is voor de kinderen in het Nederlands gesproken maar kan je ook in de originele versie bekijken. Huur de film.

Regisseur: Ben Stassen

Cast: Buddy Vedder (Stem), Freek Vonk (Stem), Bridget Maasland (Stem)

Huurprijs: €4,99

Us

Een moeder en vader vertrekken met hun kinderen naar een strandhuis om lekker te kunnen ontspannen met vrienden. Wanneer de avond valt, krijgen ze bezoek van onuitgenodigde gasten: dubbelgangers van zichzelf. De rust die heerste verandert al snel in een hoop spanning en chaos. Huur de film.

Regisseur: Jordan Peele

Cast: Lupita Nyong’o, Winston Duke, Elisabeth Moss

Huurprijs: €4,99

Shazam!

Er schuilt een superheld in ons allen: er is enkel wat magie nodig om hem tot leven te wekken. In het geval van Billy Batson is één luid uitgesproken woord – SHAZAM! – voldoende om de knullige, 14-jarig pleegkind te veranderen in de volwassen superheld Shazam, een gave die hem is verleend door een oude tovenaar. Shazam heeft het hart van een kind in een gespierd, goddelijk lichaam en geniet van zijn superkrachten als volwassene zoals elke tiener zou doen: hij heeft er het grootste plezier mee! Huur de film.

Regisseur: David F. Sandberg

Cast: Zachary Levi, Mark Strong, Asher Angel

Huurprijs: €4,99

TV VLAANDEREN wenst je een fijne tv-avond!

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018