Programma bijwonen

Kom naar een opname van je favoriete tv-programma

category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Goed om te weten
23 augustus 2018 Via

Tv is nu eenmaal een onderdeel van ons dagelijks leven. We houden van een bepaalde uitzending en haten dan weer een andere. We hebben onze kleine dagelijkse gewoontes waar we ons aan houden. Maar wat zou je ervan denken om je favoriete uitzending live bij te wonen of beter nog, er zelf aan deel te nemen? Zoek niet langer, wij hier bij TV VLAANDEREN hebben alles op een rijtje gezet zodat jij gratis en voor niets je favoriete programma’s kan gaan volgen. Volg onze gids!

Eén

Laten we beginnen bij zender één. Via één simpele klik krijg je een overzicht van alle programma’s waar ze publiek voor zoeken. Ben jij iemand met meer pit in zijn lijf en durf je zelf mee te doen? Kijk hier waar ze nog kandidaten voor zoeken.

Blokken, het populaire spelprogramma van de VRT dat sinds 5 september 1994 op de Belgische televisiezender Eén voor Het Journaal van zeven uur wordt uitgezonden. Je hebt er waarschijnlijk al vaak naar gekeken. Wat dacht je om deze keer eens zelf aan deel te nemen? Of gewoon vanop de zijlijn toe te kijken?

Daarnaast is er De 3 Wijzen waar Kobe Ilsen nog steeds op zoek is naar publiek. Wil jij een knotsgekke avond beleven en mee op zoek gaan naar wie de waarheid spreekt? Schrijf je dan snel in en wie weet verwelkomen ze je in de NEP-studio’s in Londerzeel.

Altijd al eens op tv willen bewijzen dat je een stiekeme slimmerik bent of ken jij iemand die altijd alles beter weet? Schrijf hem of haar nu in voor Switch met Adriaan Van den Hoof.

Als laatste hebben we Jeroen Meus die op zoek is naar gemotiveerde en sympathieke duo’s voor het nieuwe seizoen van Twee tot de zesde macht. Ben jij dé geknipte kandidaat? Schrijf je in via de website van één.

Vtm

Vervolgens gaan we door naar vtm. Voor de inschrijvingen van Boer zoekt Vrouw of Blind getrouwd zal je helaas nog even moeten wachten. Hier vind je ook al de informatie op één pagina waar vtm op zoek is naar publiek of deelnemers.

Schrijf je nu in om samen met je vrienden of familie om naar Het Lichaam van Coppens te gaan kijken waarin Staf en Mathias de strijd aangaan om antwoorden te vinden op de meest uiteenlopende wetenschappelijke vragen. Kan je op reis gaan met een zelfgemaakte ballon? Kan je bungeejumpen met elastiekjes? En wat zijn nu écht de verschillen tussen mannen en vrouwen?

Of liever Nathalie Meskens gaan bekijken met het programma Beste Kijkers? Waar ze de grafbeste kppigste filmpjes – nationaal, internationaal én viraal – van de voorbije week bekijken? Plezier verzekerd!

Ben je een professionele kok, keukenprinses of hobbykok? Ben je iemand die zelf graag meedoet en heb jij toevallig culinair talent? Wacht niet langer en schrijf je in voor The Taste en ga de strijd aan met de Nederlandse koks!

€ 50.000 is de hoofdprijs als jij samen met je dansgroep de finale van Dance as One kan winnen. Teamwork, timing en choreografie is waar het hier om draait. Mininum 8 leden met een min. leeftijd van 16 jaar. Schrijf je dansgroep in en maak kans op een spetterende prijs.

Ben jij niet echt een danser maar die € 50.000 zie je wel zitten? Je heb wel andere talenten die jij graag aan de wereld wilt en durft te tonen? Waag je kans! Schrijf je in voor het nieuwe seizoen van Belgium’s Got Talent.

4

Ben jij iemand die dagelijks naar 4 kijkt? Programma’s zoals De Slimste Mens Ter Wereld zijn je dagelijkse ritueel? Dan is het hoog tijd om je in te schrijven of er zelf aan deel te nemen:

Jij gelooft niet in Tinder maar je ben je 65+, vrijgezel en op zoek naar een partner? Schrijf je in voor Hotel Römantiek en kom zo de ware liefde tegen.

Je hebt een nieuwe partner gevonden via Hotel Römantiek? Schrijf je nu in voor Huizenjagers en ga zo op zoek naar jullie nieuwe nestje.

Je gaat verhuizen naar je nieuwe woning die je via Huizenjagers hebt gevonden met je nieuwe partner van Hotel Römantiek? Alles inpakken om te verhuizen en plots wanneer je de zolder leeg maakt, vind je een waardevol(? schilderij. Je denkt zelfs dat het behoorlijk wat geld waard is? Schrijf je dan nu in voor het nieuwe seizoen van Stukken van Mensen.

Hou de website goed in het oog moesten er nieuwe inschrijving bijkomen.

VIJF

Als laatste hebben we dé zender van Temptation. Denk jij de uitdaging aan te kunnen tussen bloedmooie meisjes of een paar knappe hunks? Twee weken in een paradijs met dagelijkse cocktails en feestjes? Wacht niet langer want Vlaanderen en Nederlands is klaar voor het nieuwe seizoen van Temptation Island.

Is jouw man iemand die graag aan iets begint om toch te bewijzen dat hij geen twee linkerhanden heeft? Het lukt hem niet en hij duft het niet te zeggen maar jij weet beter? Je bent het beu om in een werf te wonen? Grijp je kans en stuur een mailtje naar klusser@vijf.be.

Haast je, voor alle plaatsen volzet zijn. Hou de website van je favoriete programma’s zeker in het oog, de websites worden soms wekelijks aangepast. Hou er rekening mee dat er vaak een minimumleeftijd van 16 jaar wordt gehanteerd.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018