5 applicaties voor meer mindfulness in je leven
Terug naar de blog

5 applicaties voor meer mindfulness in je leven

17/10/2018 Goed om te weten

Draait je leven een beetje door? Nood aan wat rust en structuur of mindfulness om het met een modewoord te zeggen? Wij hier bij TV VLAANDEREN hebben 5 applicaties voor op je smartphone gevonden om je leven weer helemaal op het juiste spoor te zetten.

« Week calendar » om je agenda als een pro te beheren

 Week-Calendar  Onze eerste tip voor meer mindfulness? Tijd voor jezelf inplannen! Met Week Calendar breng je eindelijk wat rust in je agenda. Sorteer je evenementen, gebruik kleurencombinaties en vul taken in gedurende de dag. De interface is kleurrijk en overzichtelijk en de applicaties zijn zeer intuïtief. Gedaan dus met vergeten afspraken of een slecht georganiseerde kalender. Met Week Calendar ga je tijd over hebben! 

« Bsit » voor het vinden van een babysit in een mum van tijd

bsit

Mindfulness beleef je vooral als je iets leuks doet of jezelf eens wilt verwennen. Helaas is het niet altijd even gemakkelijk om last-minute iemand te vinden om op je kleine spruit te letten. Maar dankzij Bsit vind je met enkele klikken die ene geschikte persoon die jouw bengel aankan.  De applicatie helpt je bovendien iemand te vinden die regelmatig op de kinderen kan 

passen na de schooltijd of zelfs iemand die je kan begeleiden tijde

n

s je vakantie. Wat heb je nog meer nodig? Oh ja, een reservatie voor die wellness.

« GoNestor » om de buren onderling te helpen

GoNestor

Zoek je iemand om je kamer te verhuren, je planten water te geven tijdens je vakantie, of om het gras af te rijden? Waarom vraag je het niet eens aan één van je buren? Deze applicatie zet je in direct contact met de hele wijk. Post je zoekertje, stel een vriendenprijsje voor en wacht tot één van je buren je uit de nood komt redden.

« Left2Cook » voor inspiratie en tegen voedselverspilling

Left-to-Cook

Je hebt bijna niets meer in de frigo en je hebt geen inspiratie om vanavond te koken? Open “Left2cook”, duid de producten aan die je nog in de frigo hebt liggen of in de berging en de applicatie toont je simpele gerechten waarmee je in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel tovert. Gedaan met uren online te zoeken achter recepten en gedaan met de voedselverspilling!

 

« Myshopi » voor een leuke twist aan je boodschappen

Myshopi

Krijg je stress van al die honderden klantenkaarten? Al die promoties die je amper kan bijhouden? Wat als je nu eens alles in één applicatie zou kunnen terugvinden? Het kan! Dankzij de Myshopi applicatie. Scan je klantenkaarten met de app, zet je boodschappenlijst erin en ontdek welke aanbiedingen momenteel in promotie zijn. Het is allemaal mogelijk dankzij Myshopi. Zo eenvoudig is het! Je boodschappen doen is nog nooit zo simpel geweest.   

Welke applicatie gebruik jij om je leven te vergemakkelijken?

Laat het ons weten!