Nieuwe vriendjes bij Baby TV
Terug naar de blog

Nieuwe vriendjes bij Baby TV

16/05/2018 Zenderaanbod

Baby TV is nieuw in je zenderaanbod vanaf Basic Light en is volledig gewijd aan baby's en peuters. Overdag nemen leuke karakters zoals Pim & Pimba, Charlie & de Cijfers de allerkleinsten mee op ontdekkingsreis door de wereld en leren baby's en peuters de eerste woordjes en liedjes. 's Avonds en 's nachters zorgen rustige muziek en langzaam bewegende beelden rust in huis. De programma's zijn gemaakt in samenwerking met psychologen en pedagogen. Ze zijn kort en volledig reclamevrij.

Big Bugs Band

Een band vol insecten geeft unieke muzikale optredens voor de andere dieren in het bos. Elk insect speelt een ander instrument. Ze dansen, zingen en laten baby's en peuters kennis maken met verschillende muziekstijlen. Denk bijvoorbeeld aan samba, jazz, hip-hop en meer.

Big Bugs Band


Charlie en de Cijfers

Als Charlie naar het Cijfer Koninkrijk gaat worden cijfers en tellen plotseling een groot avontuur. Het Cijfer Koninkrijk is namelijk een magische wereld waarin de getallen 1 tot en met 10 tot leven komen. Samen met de peuters en kleuters leert Charlie al zingend en dansend de leukste getallen kennen.

Charlie en de Cijfers


Baby TV thuis kijken

Baby TV is beschikbaar vanaf Basic Light met een interactieve hd-decoder van het type MZ-101 en MP-201:

Interactieve decoders  

Baby TV is interactief beschikbaar op nummer 45. Dit betekent dat je decoder verbonden moet zijn met het internet om Baby TV te kunnen kijken. Leg snel even een kabeltje naar de modem en je decoder is klaar! Zo kijk je via het internet met je decoder naar Baby TV en andere interactieve tv-zenders zoals  FOX, TVL, TVO, ATV en de nieuwe zender Schlager TV. Hier is hoe je te werk gaat: 

Decoder aansluiten

Baby TV overal op al je schermen

Slaap kindje, slaap. Daarbuiten loopt... Baby TV! Ook met de optie Live TV kijk je overal op je smartphone, tablet en laptop naar Baby TV. Activeer je optie Live TV nu, ze is gratis inbegrepen in je tv-abonnement.