Basic brengt een stukje magie op tv
Terug naar de blog

Basic brengt een stukje magie op tv

19/04/2018 Zenderaanbod

Bij Basic ontdek je iets bijzonders, iets magisch, iets fascinerend, iets voor jou. Kijk goed, "serie"-uze nagelbijters, sportieve zetelhangers, hongerige hobbykoks en veel-meerwaardezoekers: met Basic beleef je een bijzondere tv-avond met een ruim zenderaanbod van meer dan 80 entertainmentzenders voor de hele familie. Benieuwd wat Basic in petto heeft voor jou?

Basic zenders in de kijker

Nick Jr.

Speciaal voor de allerkleinsten van 3 tot 5 jaar is er Nick Jr., met de leukste avonturen van hun favoriete helden zoals Pieter Post, Dora the Explorer, Thomas de Stoomlocomotief en Umizoomi. Ga mee op avontuur met Nick Jr. en ontdek hoe leren leuk kan zijn. Met leerzame en leuke tv wilt de zender kinderen op een originele manier in contact brengen met taal, rekenen en sociale vaardigheden.

History vertelt over geschiedenis, politiek, historische personen, conflicten en belangrijke gebeurtenissen. Het brengt een frisse blik op het verleden en toont bekende verhalen en verborgen gebleven avonturen op een moderne manier. Met hedendaagse filmtechnieken, levensechte reconstructies en pakkende verhalen neemt History je mee naar het heetst van de strijd.

Stingray Classica reist de wereld rond met de meest prestigieuze en inspirerende klassieke muziek, opera en ballet. Of je nu een expert bent of niet in het genre, Stingray Classica laat je dromen van de schoonheid en passie van groots muzikaal talent en performance arts.

Eleven Sports

MTV is hét platform voor jongeren over de hele wereld met veel aandacht voor celebs, lifestyle, trends en dating. MTV is trendy, energiek en de ultieme bron van de huidige popcultuur.

De bal gaat serieus aan het rollen met 3 knallers van sportzenders Eleven Sports 1, 2 en 3. Bij Eleven Sports krijg je de grootste sportevenementen voorgeschoteld met de buitenlandse voetbalcompetities bij Eleven Sports 1, NBA basketbal, NFL American Football en de Champions League Handbal bij Eleven Sports 2 en de Euro Hockey League, UFC Fighting en de Premier League Darten bij Eleven Sports 3.

Wacht, er is nog meer in Basic!

Krijg je al zin om het uitgebreider aanbod van Basic te ontdekken? In vergelijking met Basic Light krijg je bij Basic 29 extra zenders die goed zijn voor urenlang kijkplezier:

Benieuwd wat Basic voor jou in petto heeft?

Heb je momenteel Basic Light en kijk je uit naar meer sport, tekenfilms en ontspanning? Voor 1 euro extra per maand krijg je nu van ons 6 maanden lang Basic met 29 extra zenders boordevol leuke tv-programma's om samen met je familie en vrienden te ontdekken!  Na 6 maanden betaal je de normale prijs van Basic, €17,90 per maand. Niet tevreden, dan kan je op elk moment teruggaan naar Basic Light wanneer je zelf wilt.

Wacht niet te lang, het aanbod is geldig tot 31 mei 2018! Profiteer er nu van!

 

Heb je al Basic? Ontdek dan nu Basic+ voor €2 extra per maand gedurende 6 maanden lang!