Comeback's: de concerten van het jaar
Terug naar de blog

Comeback's: de concerten van het jaar

14/03/2019 Zenderaanbod Goed om te weten

2019 wordt zonder twijfelen het jaar van de comeback! Je zal het waarschijnlijk al gehoord hebben maar niet enkel de Spice Girls maar ook Fleetwood Mac en de Backstreet Boys zijn terug van héél lang weggeweest. Kan je nu al niet meer op je benen staan van de opwinding? Ontdek hier alle concerten die hun opwachting in 2019 zullen maken. Bemachtig nu nog je ticket.

Bryan Adams

14 juni 2019

“Here I am, this is me”- zong de zanger Bryan Adams in voor de soundtrack van “Spirit”, de meest geliefde paardenfilm aller tijde. Op 14 juni 2019 stapt Bryan Adams het podium van Vorst Nationaal in Brussel op. Om 20u begint Bryan Adams aan het concert en er zijn nog steeds tickets te verkrijgen!

Back Street Boys

22 mei 2019

Backstreet’s back, alright! De intussen volwassenen mannen van Backstreet Boys zullen op 22 mei 2019 het podium van het Sportpaleis in Antwerpen onveilig maken. Met hun klassiekers en nieuwe hits veroveren ze de hartjes van duizenden meisjes én vrouwen nog maar eens. Ben jij ook zo benieuwd naar hun comeback tournée maar heb je geen ticket kunnen bemachtigen? Er worden nog vele wedstrijden georganiseerd om tickets te winnen. Neem zeker deel!

Elton John

23 mei 2019

Can you feel the love tonight? Ook Lion King soundtrack-zanger Elton John maakt zijn opwachting in het Sportpaleis van Antwerpen op 23 mei 2019. Het concert maakt deel uit van zijn afscheidstournee waarin hij na zijn debuut van 50 jaar geleden de fans wil trakteren op al zijn klassiekers. Tickets kan je vanaf 10 februari 2019 om 10u kopen.

Cher

28 september 2019

Here We Go Again-zangeres Cher zal op 28 september 2019 in het Sportpaleis het beste van haar laten zien.  De iconische popster stelt er haar klassieke hits voor en bezorgt haar fans een glorieuze avond met haar nieuwste singles. Je kan er reeds tickets voor kopen.

 

Little Mix

27 september 2019

Ben je vanbinnen een beetje een fangirl? En hou je van echte vrouw-power? Dan zal een concert van Little Mix zeker iets voor je zijn! De popband bestaat uit vier straffe madammen die voor de tweede keer op rij op een Belgisch podium zullen staan. De tournee LM5 begint om 20u op 27 september 2019. Fans krijgen hun hits als “Woman Like Us” maar ook enkele nieuwe singles zoals Think About Us (feat. Ty Dolla $ign) te horen.

Cirque du soleil: avatar

15-17 maart 2019

Cirque de Soleil valt misschien wat uit de boot, maar is zeker niet minder waard om te gaan zien. De wonderlijke theatershow op hoogstaand niveau zet zijn stappen in het Antwerpse Sportpaleis van 13 tot en met 17 maart 2019. Wie fan is van de film Avatar, zal deze show zeker wel smaken. Dit jaar zal het spektakel in heuse Avatar-thema de bezoekers verwonderen van al het moois een theatershow op poten kan zetten. Tickets zijn nog verkrijgbaar.

Het is nog even wachten tot je de longen uit je lijf kan zingen. Ontdek daarom onze talrijke zenders aan muziek, concerten en showbizz. Volg de concerten van onder andere Adele, Tina Turner en Florance and the Machine op de zender Stingray IConcerts HD. Wil je de nieuwste hits graag meezingen dan kan je altijd terecht op de zender MTV Music 24. Voor ieder wat wils. Ontdek jouw genre muziek op zenders zoals: VH1 CLASSICS, STINGRAY CMUSIC en TV Oranje. Ook jouw favoriete radio-zenders zoals MNM, QMusic en Joe FM kan je via TV Vlaanderen beluisteren.

TV VLAANDEREN WENST JE EEN FIJNE ZANGAVOND TOE!