De beste herhalingen op TV
Terug naar de blog

De beste herhalingen op TV

14/08/2019 Op tv Zenderaanbod

De zomer komt aan zijn einde en het nieuwe schooljaar nadert. We kunnen beginnen uitkijken naar onze favoriete wekelijkse programma’s. Maar dat betekent niet dat de zomer niets te bieden heeft. Tijdens de zomerperiode zenden alle zenders massaal hun beste herhalingen uit en wij hebben er voor jou onze leukste programma's uitgehaald. Ontdek ze hieronder:

FC de Kampioenen

De kampioenen zijn terug van een heel jaar weggeweest. De ultra populaire Vlaamse serie bekoort nog maar eens onze zomermaanden op het scherm. Volg alle avonturen van de Kampioenen en co in het café elke dag om 19u40 op één!

Lili en Marleen

Ook de bewoners van het dorpje “Lichttoren” zijn deze zomerperiode terug. Volg hun avonturen elke dag om 19u55 op VTM.

Nicholas

Illusionist Nicholas Arnst gaat tijdens zijn show langs bij bekende Vlamingen om hen zijn grootste goocheltrucs te laten zien. Deze week op je scherm:

Elke dag op VTM om 20u35

Tegen de sterren op

Samen met enkele bekende Vlamingen wordt “Tegen de Sterren op” de grootste en meest humoristische show van de laatste jaren genoemd. Ontdek de lachjes en grapjes van Nathalie Meskens, Guga Baul, Tine Embrechts, Walter Baele en co. elke dag om 19u50 op Q2.

Filmtip: Endless Love

Ook vandaag hebben we iets in petto! Heb je eerder zin om met je partner van een romantische film te genieten? Kijk dan nu naar Endless Love: een verhaal over twee geliefden die de zomer op een wel heel speciale manier doorbrengen. Spanning en intriges gegarandeerd! Kijk de film donderdagavond op 15/08 om 20u40 op Vitaya.

TV VLAANDEREN wenst je een fijne tv-avond!