De leukste Nickelodeon-programma’s voor kinderen 
Terug naar de blog

De leukste Nickelodeon-programma’s voor kinderen 

16/10/2023 Films & Series Goed om te weten

Vinden jouw kids het ook zo fijn om voor of na schooltijd naar hun favoriete tv-programma’s te kijken? Speciaal voor de kinderen, groot of klein, hebben we bij TV VLAANDEREN een volledige Bibliotheek met de beste Nickelodeon-programma’s, goed voor uren kijkplezier. Zo zijn mama en papa even gerust, en hebben de kinderen entertainment op maat. We zetten onze favorieten op een rijtje.

PS: wist je dat deze Bibliotheek gratis inbegrepen is bij APP TV Basic of APP TV Plus? Bij deze abonnementen heb je enkel een internetverbinding nodig, waardoor je overal en wanneer je dat wil naar je favoriete series of films kijkt. Onze top Nickelodeon-programma’s uit de Bibliotheek

Programma’s voor de allerkleinsten

Blue’s Clues and You 

Puppy Blue en haar vriend Josh nodigen de allerkleinsten uit om samen puzzels op te lossen. Blue laat verschillende pootafdrukken achter in huis om te vertellen wat ze die dag wil doen. Het is dan aan Josh om die aanwijzingen te vinden, en dat kan hij alleen met de hulp van de kids. Lossen de kids samen met Josh mysteries en interactieve spelletjes op? 

Dora The Explorer 

Dora is misschien nog jong, maar ze is nu al een echte avonturier. Samen met haar aapje Boots trekt ze op ontdekkingsreis door de jungle, en ze neemt de allerkleinsten graag met zich mee. Programma’s voor stoere kids 

De Rots Eiland Mysteries 

Rock Island is een mysterieus eiland waar heel wat bizarre dingen gebeuren. De veertienjarige Taylor trekt daarom op onderzoek uit samen met haar vrienden, en wil koste wat kost al deze vreemde gebeurtenissen onderzoeken. Ze wil ook ontdekken wat er met oom Charlie gebeurd is, die vijf jaar geleden van het eiland verdween. 

Huize Herrie

Met tien zussen in huis, moet de 11-jarige Lincoln Herrie absoluut zijn mannetje staan. Zo’n leven met alleen maar zussen, hoe is dat eigenlijk? In Huize Herrie vertelt hij de kids er alles over. 

Tyler Perry’s Young Dylan 

Wanneer Young Dylan verplicht bij familie zijn intrek neemt, verandert het leven van het gezin van Myles, Yasmine en de kinderen voorgoed. Want hun neefje Young Dylan gaat op een andere manier met dingen om, met de nodige meningsverschillen tot gevolg. 

Danger Force

Zijn de kids fan van superhelden? Dan moeten ze zeker Danger Force gezien hebben. Dit team gaat op zoek naar kids met oncontroleerbare krachten en zorgt ervoor dat ze deze eindelijk onder controle krijgen. Hun superkrachten bundelen ze om misdadigers voorgoed uit te schakelen. 

De Casagrandes 

Ronnie Anne woont samen met haar grote Mexicaans- Amerikaanse familie in de stad. Als 11-jarige verkent ze maar al te graag het bruisende stadsleven. Een serie boordevol avonturen waarin familiebanden centraal staan. 

Spongebob 

Spongebob, de vierkante zeespons, beleeft dagelijks knotsgekke avonturen samen met zijn vrienden Octo, Patrick en Gerrit de slak. Aan vrolijkheid ontbreekt het hem niet, toch brengt zijn naïviteit hem ook vaak in de problemen. Maar lang kwaad blijven op deze vrolijke zeespons, dat lukt niemand. 

Fairly Odd Parents 

Timmy heeft een moeilijke jeugd. Zijn ouders luisteren nooit naar hem en zijn babysitter, Vicky, is een echte pestkop. Gelukkig heeft hij zijn twee feeën-peetouders, die al zijn wensen doen uitkomen. Alhoewel hun hulp goed bedoeld is, draaien de wensen vaak verkeerd uit. Haal je ook graag entertainment in huis voor de kids? APP TV Basic of APP TV Plus kan je de eerste 30 dagen gratis testen. Niet overtuigd na deze periode? Dan zet je jouw abonnement in enkele kliks stop. 

Wij wensen de kids veel kijkplezier, en de ouders heel wat rust!