De leukste zomeractiviteiten voor jong en oud
Terug naar de blog

De leukste zomeractiviteiten voor jong en oud

26/07/2018 Goed om te weten

We zijn halverwege de vakantie en de eerste maand is al achter de rug. Voor zij die geen vakantieplannen hebben voorzien, hebben we voor jou en je kinderen de leukste uitstapjes en activiteiten voorzien die je zeker niet mag missen in België. Geen reden om jullie deze zomer te vervelen!

De Pannenkoekenboot

We beginnen met een uitstapje naar Antwerpen. Wat dacht je van De Pannenkoekenboot? Mmmmm! Ga samen met je vrienden, familie of kinderen heerlijk onbeperkt pannenkoeken eten!

De boot vaart in de Antwerpse haven langs imposante zeeschepen en grote kranen. Tijdens dit havenbezoek kan je genieten van het prachtige uitzicht en de heerlijke pannenkoeken die je geheel naar eigen wens mag garneren. De pannenkoeken worden vers voor je ogen op de boot gebakken. Heerlijk!

Praktisch: De boot vaart elke 1ste en 3de zondag van de maand uit om 13u00 en 15u15. Vergeet niet je plaats te reserveren!

JumpSky

Is het slecht weer, maar wil je toch eens buiten gaan? Dan raden we je het trampolinepark van Gent aan. Het JumpSky trampolinepark brengt trampolinespringen naar ongekende hoogtes! Het 2000m² trampolinepark bezorgt je een onvergetelijke ervaring van uitdaging, avontuur en entertainment!

Praktisch: JumpSky is elke dag open tijdens de schoolvakantie!

Brussel bad

Woon je te ver van de kust maar heb je toch zin in zon, zand, cocktails en languit de hele dag bakken? Dan raden we je Brussel Bad aan. Iedereen, zowel jong als oud, is welkom om op het strand te komen spelen. Het is alsof je op vakantie bent. Met dagelijkse activiteiten zoals beachvolleybal, petanque, yoga, kinderactiviteiten, watersporten, ... noem maar op. Het stopt daar niet bij. ‘s Avonds treden er bands op en een openluchtcinema met een scherm van 8 op 15 meter maken de dag volledig.

Ga zeker een kijkje nemen op de website voor meer informatie: www.brusselbad.be

Le Labyrinthe

Als laatste raden we je een daguitstap in de Ardennen aan. Niet zomaar de Ardennen maar het kleinste stadje van België! Durbuy is ook wel gekend als één van de mooiste plekjes in het zuiden van ons land. Ter plaatse worden tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De activiteit die wij vinden die je zeker niet mag missen is het “Labyrinthe”. 

Probeer je weg uit het doolhof te vinden in de 11 ha maïsveld met 10 km aan wandelroutes en tal van acteurs die je in het labyrint kan terugvinden.

Praktisch: het doolhof is open van 7 juli tem 7 oktober.

Wat zijn jouw favoriete activiteiten tijdens de zomer?

We wensen je veel vakantieplezier met TV VLAANDEREN!