Deze films en series zijn nieuw in de maand mei
Terug naar de blog

Deze films en series zijn nieuw in de maand mei 

5/05/2022 Films & Series

De beste series en films, die ontdek je in de catalogus van TV VLAANDEREN. Ook in mei hebben we weer een nieuwe lading entertainment voor je klaarstaan. Benieuwd wat je kan verwachten? Wij lijsten alle nieuwigheden voor je op, die je vanaf 1 mei ontdekt in de catalogus.

PS: Al deze films en series zijn gratis inbegrepen bij de abonnementen APP TV Basic, APP TV Plus, Basic en Basic+. Wil je direct starten met kijken? Via APP TV (tv via internet), hoef je enkel een account aan te maken, en zo kan je direct jouw favoriete series en films kijken. Nieuw van STARZPLAY

Blackhat 

De Amerikaanse en Chinese autoriteiten bundelen hun krachten om cybercriminaliteit te bestrijden. Ze kunnen dit niet alleen en schakelen daarom de hulp in van ex-hacker Nicholas Hathaway (gespeeld door Chris Hemsworth), die in de gevangenis zat door zijn criminele activiteiten. Ze moeten samen een cyberterrorist stoppen, vooraleer hij schade aanricht. 

Children of Men 

Het is het jaar 2027. Het voortbestaan van de mensheid is in gevaar, want sinds 2009 zijn er geen kinderen meer geboren. Het menselijk ras is onvruchtbaar geworden, waardoor de toekomst onzeker is. Wanneer één vrouw op miraculeuze wijze dan toch zwanger blijkt te zijn, is er nog hoop. Er ontstaat complete chaos wanneer dit nieuws aan het licht komt, en ze wordt hierdoor de meest gezochte persoon op aarde. Theo (Clive Owen) krijgt de belangrijke taak om deze vrouw naar een veilige schuilplaats te brengen. Kunnen ze de mensheid van een complete ondergang redden? 

Memento

Leonard Shelby (Guy Pearce)  is getuige van de moord op zijn vrouw. In een poging om de moordenaar te stoppen, werd zijn geheugen beschadigd. Hij wil wraak nemen op de dader, maar door zijn geheugenverlies herinnert hij zich niet alles. Via geheugensteuntjes zoals briefjes en polaroidfoto’s, die hij aan zichzelf richt, hoopt hij eindelijk de dader te vinden. 

Bad Neighbours en Bad Neighbours 2

Mac (Seth Rogen) en Kelly (Rose Byrne) leiden een rustig leven met hun pasgeboren baby. Tot er een vereniging van 50 studenten hun intrek neemt in het huis naast de woning van Mac en Kelly. Teddy (Zac Efron) is de leidinggevende die voor zijn studenten wilde feesten organiseert met veel drank, drugs en lawaai. Uiteindelijk leidt dit tot een heftige burenruzie, met de nodige absurditeit en hilarische momenten. 

Bad Neighbours kreeg ook een vervolg. In deze tweede film hebben Mac en Kelly eindelijk hun huis verkocht. De verkoop is wel pas rond na een periode van 30 dagen. Ze denken dat er niets meer kan mislopen, tot een damesdispuut intrekt in het huis naast hun woning. Onderschat deze dames niet, want ze zijn net zo luidruchtig en wild als de mannelijke studenten. Mac en Kelly proberen de dames rustig te houden, tot de verkoop eindelijk in orde is. 

Ride Along 2

Ben (Kevin Hart) is afgestudeerd aan de politieacademie. Samen met zijn collega James krijgt hij de opdracht om een voortvluchtige crimineel op te sporen. De timing is niet optimaal, aangezien Ben binnen enkele uren op zijn eigen huwelijk verwacht wordt. Het wordt dus een echte race tegen de tijd. Lukt het hem om de crimineel op te sporen, en om op tijd aan het altaar te staan? 

Sisters

Zussen Maura (Amy Poehler) en Jane (Tina Fey) willen nog een allerlaatste feest geven in hun ouderlijk huis, vooraleer het definitief verkocht is. Het wordt een typische high school party met klasgenoten van vroeger, zodat ze hun jeugd nog eens kunnen herbeleven. Wat begint als een rustige reünie, wordt al snel een wild feest. Een avond en nacht om nooit te vergeten! 

The Dresser 

Een theatergezelschap reist tijdens de Tweede Wereldoorlog rond van plaats naar plaats, om de mensen te entertainen. Tot op een avond het noodlot toeslaat. Terwijl de bommen vallen, maken de acteurs zich klaar voor hun voorstelling. Net voor het gordijn opengaat, blijkt dat de hoofdrolspeler nergens te bespeuren is. Het is aan zijn ‘dresser’ en persoonlijk assistent om structuur te bewaren in de chaos, zodat het toneelstuk nog kan doorgaan.  The show must go on… Nieuw van BBC First

The Split (serie)

The Split is een bijzondere dramaserie over familie en loyaliteit. We volgen familie Defoe, die samen een familiebedrijf hebben gespecialiseerd in echtscheidingen. Wanneer Hannah Defoe ruzie krijgt met haar familie, neemt ze een job aan bij het rivaliserend advocatenkantoor Noble & Hale. Hannah staat sterk in haar schoenen en krijgt alles voor elkaar voor haar klanten. Maar haar eigen huwelijk, daar begint ze toch wat aan te twijfelen. Nieuw van Nickelodeon 

Henry Danger

Henry Danger is nog maar 13 jaar, maar hij heeft wel al een belangrijke job. Hij werkt namelijk als sidekick van zijn superheld Captain Man. Zijn familie en vrienden weten er niets van, want hij moet dit geheim houden. Hierdoor leidt Henry een dubbelleven, en dat is niet altijd even simpel. Ontdek deze films en series in de catalogus van TV VLAANDEREN

Klik op het ‘+Aanbod’ via de APP van TV VLAANDEREN. Daar krijg je een volledig overzicht van de films en series per type catalogus (STARZPLAY, Canal+ Series, BBC, Nickelodeon...) of per genre. 

Veel kijkplezier!