Deze films ontdek je in februari via de Bibliotheek
Terug naar de blog

Deze films ontdek je in februari via de TV VLAANDEREN Bibliotheek

1/02/2023 Films & Series Goed om te weten

Februari, de maand van de liefde, maar ook een maand boordevol nieuwe filmtips. Maak je er gezellige filmavonden van met jouw special one, of kruip je liefst alleen of met vrienden in je favoriet hoekje van de zetel? Dat kies je helemaal zelf. Zoals gewoonlijk geven we jou graag een update van al de nieuwe films die we voor je in petto hebben. En ook deze maand staat er weer een grote hoeveelheid entertainment voor je klaar! The 40 Year Old Virgin 

Andy is veertig, ontzettend conservatief en nog steeds maagd. Wanneer hij contact heeft met vrijgezelle dames, loopt het om de een of andere manier altijd slecht voor hem af. Zijn vrienden willen er daarom alles aan doen om hem te helpen, maar hij is spijtig genoeg een hopeloos geval. Als Andy plots een alleenstaande moeder ontmoet die hij echt leuk vindt, is er dan toch nog een sprankeltje hoop… 

47 Ronin 

Een groep verbannen samoerai zonder meester is uit op wraak, nadat hun meester werd vermoord. Wraak is niet het enige wat hen drijft, want ze gaan nog één ultieme strijd aan voor eerherstel. Ze bundelen hun krachten en trotseren samen de gevaarlijke wereld boordevol bedreigingen en mythische wezens. 

Children of Men 

Het is het jaar 2027. Vrouwen zijn plots onvruchtbaar geworden, en dat betekent dus ook dat het einde van de mensheid in zicht is. De laatste hoop? Er is nog één zwangere vrouw op aarde. Het is Theo’s taak om deze vrouw in veiligheid te brengen, in een wereld waar chaos en rellen centraal staan. 

Don’t Breathe

Money, Alex en Rocky zijn op zoek naar een snelle manier om veel geld te verdienen. 

Wanneer ze vernemen dat een rijke, blinde veteraan alleen woont, bedenken ze een plan om hem te beroven. Want de geruchten doen de ronde dat hij een grote hoeveelheid geld in huis heeft. 

De man mag dan wel blind zijn, al snel blijkt dat hij geen makkelijk doelwit is. Uiteindelijk zijn de rollen omgedraaid, en worden de drie vrienden zelf prooien van deze gevaarlijke jager. 

Get Him to the Greek

Aaron Greenberg (Jonah Hill) is pas afgestudeerd en wil graag stage lopen bij een platenmaatschappij. Hij krijgt de moeilijke opdracht om de rocker Aldous Snow te overtuigen een comeback concert te geven. Het lijkt een onmogelijke taak, want hij krijgt slechts 2 dagen om deze extreem lastige rocker naar het Los Angeles Greek Theater te brengen. 

Hide

Wanneer zes gemummificeerde lijken worden gevonden in de kelder van een psychiatrische instelling, is het aan rechercheur D.D. Warren om deze zaak op te lossen. Ze start een zoektocht naar een mogelijke seriemoordenaar, en dat brengt haar bij Annabelle Granger, een mysterieuze vrouw met een donker verleden. 

Jumping the Broom 

Sabrina Watson had nooit geluk in de liefde, tot ze de man van haar dromen, Jason, ontmoet.  De twee zijn smoorverliefd en beslissen al snel om in het huwelijksbootje te stappen. Spijtig genoeg zijn hun twee families heel verschillend, en lijken hun ruzies de aankomende trouw te dwarsbomen. Kunnen ze hun verschillen opzij zetten, om de liefde van Sabrina en Jason te vieren? Krijg direct toegang tot de Bibliotheek van TV VLAANDEREN

In onze Bibliotheek ontdek je niet alleen deze topfilms, want we hebben een uitgebreid aanbod klassiekers en nieuwkomers. Iedere maand voorzien we een grondige update, zodat je op regelmatige basis nieuwe titels ontdekt.

Benieuwd naar al dit entertainment? Via APP TV Basic of APP TV Plus kijk je de eerste 30 dagen gratis. Start nu en ontdek het uitgebreid aanbod in onze Bibliotheek. Veel kijkplezier!