Fans van auto’s? Onze zenders
Terug naar de blog

Fans van auto’s? Onze zenders

13/09/2018 Zenderaanbod Goed om te weten

Als autoliefhebber wist jij zeker al dat wij de sportwagen van Tom Boonen, Anthony Kumpen en Bert Longin in de Belcar sponsoren? Bij elke race kan je ons ter plaatse terug vinden vermist we ook hun grootste supporter zijn. Ben jij, net zoals het TV VLAANDEREN team, zo een grote autoliefhebber? Dan hebben wij voor jou al onze auto-zenders opgelijst die je zeker niet mag missen.

Discovery op nr. 24

Ben jij gewoon fan van alles wat op wielen staat? Dan is Discovery jouw zender. Programma’s zoals Chasing Classic cars, Wheeler Dealers, Misfit Garage, Outback Truckers,  Junkyard Emire en Street Outlaws staan er de hele dag op. Van oude wagens opknappen naar stoere vrachtwagenchauffeurs die gevaarlijk wegen moeten overwinnen of straat wedstrijden.  Het draait er de hele dag door. 

Kijk zowel via onze live applicatie TV VLAANDEREN als op tv vanaf het abonnement Basic light.

Eleven sport 1, 2 en 3 op nr. 77, 79 en 80

De zender die sport gerelateerde programma’s uitzendt. Ben jij iemand die geniet om naar eender welke sport te kijken? Dan zijn de Eleven sport-kanalen de zenders waar je door moet zappen. Racewedstrijden zoals Michelin Le mans Cup, Belcar en 24 uren Zolder kan je zien maar ook voetbal, hockey, air races, boxen en veel meer.

Ben je onderweg kan je gewoon genieten je van je favorieten programma’s in HD op de app of op je tv vanaf het abonnement Basic.

Eurosport 1 & 2 op nr. 81 & 82

Eurosport is in Europa de grootste commerciële omroep die zich richt op sport. Twee wielen of vier wielen? Maakt het voor jou ook niet uit? Voor de MotoGP, Formule 1 of Grand Prix, moet je bij Eurosport 1 zijn. Op deze zender is het actuele motosport nieuws te zien, en ook beelden van extremere sporten zoals surfen en skateboarden. 

Kijk zowel via de app al op tv in HD vanaf het abonnement Basic.

AutoMotorSport op nr. 86

Deze Duitstalige zender heeft het alleen over auto’s. Van Abarth tot Zenvo.

Kijk zowel live op de app als op tv vanaf het abonnement Basic +.

Wat zijn jouw favorieten sporten?  Laat het ons weten!

We wensen je veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!