Kerst wishlist
Terug naar de blog

Kerst wishlist

7/12/2018 Goed om te weten

Vorige week hadden we het over de kerstmarkten, deze week hebben we het over de kerstcadeaus. Nog 17 dagen en het is Kerstmis. En zoals we allemaal wel weten vliegen deze dagen voorbij.

Je hebt nog geen tijd gehad om te shoppen, je bent geen fan om in deze drukte te gaan winkelen of je hebt gewoon nog geen inspiratie? Iedereen kent het wel en daarom helpen wij bij TV VLAANDEREN jou met je kerst-shopping. Hieronder vind je onze kerstlijst met originele ideeën om je te helpen het perfecte kerstcadeau te vinden.

Beauty met Birchbox

Ik hoop voor jou dat je nog iets hebt onthouden van je lessen Frans want het zal bij dit cadeau van pas komen. Wil je voor iemand een origineel cadeau 

vinden die graag met beauty-en verzorgingsproducten bezig is en graag de nieuwste producten uitprobeert? Dan is Birchbox het perfecte cadeau! Brichbox, is een Frans bedrijf gevestigd in Parijs en biedt de beste beaut

ybox die je op de markt kan terugvinden! Het concept is simpel: 

Je kiest de duur van het abonnement (3 maanden, 6 maanden of 1 jaar) je krijg een doos met staaltjes met daarin een cadeaubon, de persoon activeert de cadeaubon en krijg dan de mogelijkheid om zijn favorieten producten aan de duiden. Klaar is kees. Maandelijks krijgt de gelukkige per post een doos opgestuurd met zijn of haar favoriete staaltjes (mascara, handcrème, nagellak, make-up, verzorgingsproducten, ..)

39  voor een 3 maandelijks abonnement!

Een dagje relaxen voor twee

We weten dat dit niet het meest originele cadeau is maar het blijft wel een onvermijdelijk leuk cadeau zeker om aan een koppel te geven of aan je ouders. Zeker omdat december een vermoeiende maand is met al die feestdagen. Na een druk en vermoeiend jaar kan er altijd wat ontspanning van pas komen. In België, en vooral in Vlaanderen hebben we het geluk om veel thermen te hebben met elk hun eigen toets. Keuze genoeg maar heb je toch een duwtje in de rug nodig, dan raden we de Thermen van Boetfort aan. Ga naar de website om je waardebon te bestellen.

Waardebon vanaf € 25, € 50 of meer beschikbaar op de website: Thermae Boetfort

Luckies Kras Wereldkaart

Wil jij een cadeau geven aan iemand die houdt van reizen ? Het probleem is dat je portefeuille, vooral in de maand december, het niet toelaat om hem of haar een droomreis cadeau te geven? Geen probleem, wij hebben hét cadeau gevonden dat je nodig hebt!

Een krasbare wereldkaart! Hoe werkt het? Kras de reeds bezochte landen weg en onthul de wereldkaart. Zo ontstaat een persoonlijke wereldkaart van alle landen die bezocht zijn. Leuk om te laten zien aan vrienden én om nieuwe inspiratie op te doen!

€ 19,99 bij Bol.com: Kraskaarten

Een kleine chocolade attentie

Wil je een klein cadeau geven aan een vriend die geen nee kan zeggen tegen chocolade? Dan raden we je de website van yoursurprise aan. Wij hebben voor jou de Milka chocoladereep getest en deze was sentationeel! Iedereen houdt van een gepersonaliseerd cadeau en zeker als het chocolade is!

9,95  bij  yoursurprise.be: Milka Chocolade met Kerst 

Lach je krom met Speak Out

In de categorie gezelschapspelletjes voor jong en oud raden we je Speak Out aan. Het spelletje met het rare 'ding' in je mond! De spelregels? De spelers nemen een kaart van de stapel en lezen de zin die erop staat zo goed als ze kunnen voor, maar dat is niet makkelijk met een mondstuk in je mond! Dat zorgt er namelijk voor dat je bepaalde letters niet goed uit kunt spreken.

€ 19,95 bij Dreamland: Speak Out