Kerstfilms voor de feestperiode
Terug naar de blog

Kerstfilms voor de feestperiode

19/12/2018 Op tv Zenderaanbod

Jingle Bells, Jingle Bells, Jingle all the way… De eerste sneeuw valt, het huis wordt versierd en we zien enkel blije kindergezichten. Het is kerst!

Een gezellige filmavond met de familie er van maken is natuurlijk een must. Deze 5 tips uit de filmcatalogus van TV VLAANDEREN zullen je gegarandeerd helpen bij het kiezen van jouw favoriete kerstfilm. Chocomelk klaargemaakt en een fleecedeken erbij genomen? We kunnen de film starten!

Tip 1. The Trouble with Mistletoe

Moviemax neemt je mee in het romantische verhaal van Willa Davis, die als een blok terug verliefd wordt op haar middelbare crush. Is ze verblind door zijn schoonheid of houdt de kerst blues haar gevangen? En zal de mistletoe eindelijk in werking treden en haar wens vervullen?

Cast: Rachel Melvin, Thomas Beaudoin, Flo Lawrence

Regisseur: Ashley Avis

Genre: KomedieRomantiek

Duur: 88 min

Jaar: 2017

Bij TV VLAANDEREN tot: 02/05/2019

Prijs: € 4,99


Tip 2. De Sneeuwkoningin 2 en 3

Voor ieder wat wils. En zo ook voor de kinderen hier bij TV VLAANDEREN. De Sneeuwkoningin 2 vertelt het verhaal van de trol Orm die heldhaftig verteld over zijn overwinning tegen de sneeuwkoningin. Maar is dit wel zo? Verder vertrekt Gerda in Sneeuwkoningin 3 samen met haar vrienden op winterse zoektocht naar haar verleden. Kan ze deze spannende reis tot een goed einde brengen? En wat nu met het magische artefact van de trollen?

De Sneeuwkoningin 2:

Cast: Daan van Rijssel (Stem), Vita Coenen (Stem), Sander de Heer (Stem) 

Regisseur: Aleksey Tsitsilin 

Genre: Kinderen

Duur: 75 minuten 

Jaar: 2015

Bij TV VLAANDEREN tot: 02/05/2019

Prijs: €2,99

De Sneeuwkoningin 3:

Cast: Pip Pellens (Stem), Frans Limburg (Stem), Vita Coenen (Stem)

Regisseur: Aleksey Tsitsilin 

Genre: Kinderen

Duur: 85 minuten

Jaar: 2017

Bij TV VLAANDEREN tot: 02/04/2019

Prijs: €4,99


Tip 3.  The Star

Het is kerstmis! Maar wacht… hoe is kerstmis nu weer ontstaan? Bo, het dappere ezeltje, heeft genoeg van het saaie leven in de meelfabriek en vertrekt samen op reis met een aantal dierenvrienden. Tijdens hun tocht, die hen leidt waar dan ook de ster hen leidt, worden ze onverwachts de helden in het allereerste kerstverhaal.

Cast: Steven Yeun, Keegan-Michael Key, Aidy Bryant

Regisseur: Timothy Reckart 

Genre: Kinderen

Duur: 86 minuten

Jaar: 2018

Bij TV VLAANDEREN tot: 07/05/2019

Prijs: € 4.99 (NIEUW)


Tip 4. The Christmas Trap (Christmas in the Heartland)

Het leven kan niet altijd even gemakkelijk zijn. Zo ook voor Kara en Jessie, die allebei de kerstperiode moeten vieren bij familie, die ze nauwelijks kennen. Het lot slaat toe wanneer beide tieners elkaar onderweg naar het stadje Heartland ontmoeten en merken dat ze wel heel makkelijk van leven kunnen wisselen. Gaan de meisjes de kerstperiode doorkomen zonder te worden ontmaskerd?

Cast: Sierra McCormick, Brighton Sharbino, Joe Don Rooney

Regisseur: Harvey Lowry

Genre: Familie

Duur: 112 minuten

Jaar: 2017

Bij TV VLAANDEREN tot: 12/05/2019

Prijs: € 4.99


 

Tip 5. Mother Krampus 2

Als laatste kersttip hebben we een stevige horrorfilm voor jou uitgekozen. Vier vriendinnen zijn eindelijk aan het einde van hun 30-dagen verplichte vrijwilligerswerk. Tijdens hun laatste stop bij een eenzame, oude vrouw merken ze dat er iets niet pluis is. Al snel keert het tij en bevinden de vrouwen zich in een strijdt tussen leven en dood.

Ben je helemaal weg van dit genre en heb je de eerste film nog niet gezien? Ook Krampus 1 kan je in onze filmcatalogus vinden.

Cast: KateLynn E. Newberry, Tiffani Hilton, Robbie Barnes

Regisseur: Eddie Lengyel

Genre: Horror

Duur: 92 minuten

Jaar: 2018

Bij TV VLAANDEREN tot: 02/04/2019

Prijs: € 2,99

Nog nooit van onze filmcatalogus gehoord? Deze kan je gemakkelijk terugvinden door in onze filmcatalogus te klikken. Onze filmcatalogus bevat een ruim aanbod aan films voor jong en oud. Onze VOD-films live op je smartphone of tablet bekijken? Klik via Live TV app voor meer informatie.

TV VLAANDEREN wenst je veel kijkplezier!