Neem Antenne TV op je kot
Terug naar de blog

Neem Antenne TV op je kot

5/09/2019 Goed om te weten

De zomer is voorbij maar nog een gedeelte van onze bevolking kan deze maand nog genieten van alle rust: de eerstejaarsstudenten! Of is dat wel zo? Het nieuwe schooljaar gaat gepaard met een nieuwe studierichting, nieuwe vrienden, een nieuwe omgeving en heel veel keuzestress. Geef je niet over aan de twijfel en kies nu voor een Antenne TV-abonnement van TV VLAANDEREN als oplossing voor je (zoon of dochters) kot.

Waarom Antenne?

Antenne TV biedt jou de goedkoopste tv-oplossing met de meest bekeken Vlaamse tv-zenders voor maar €9,95 per maand*. Antenne is het ideale abonnement als je goedkoop naar je favoriete Vlaamse zenders wil kijken zonder alle interactieve extra’s.

Hoe werkt Antenne?

Antenne TV werkt volgens het Plug & Play principe. Je pakt het materiaal meteen uit de doos. Je sluit de antenne aan op je televisie zonder kabels, satellietschotel of zelfs internet. Zo simpel is het.

Wil jij graag wat meer instructies om jouw Antenne TV aan te sluiten. Ga dan snel naar onze vernieuwde Klantenservice pagina met al onze veelgestelde vragen voor Antenne TV

TV VLAANDEREN wenst je veel kijkplezier op kot!