Deze series en films kijk je in maart
Terug naar de blog

Nieuw bij TV VLAANDEREN: deze series en films kijk je in maart 

4/03/2022 Op tv Zenderaanbod

Een nieuwe maand is aangebroken, en ook in maart zullen er weer heel wat nieuwe titels voor je klaarstaan! Van de echte blockbusters tot populaire nieuwkomers, deze films en series worden in maart toegevoegd aan de TV VLAANDEREN Bibliotheek. 

Films en series van STARZPLAY

 

Ex Machina 

Lancering 1 maart 

Caleb, een jonge programmeur, wint een wedstrijd waardoor hij een week mag doorbrengen in het buitenverblijf van zijn CEO Nathan. Tijdens zijn verblijf maakt hij kennis met de beeldschone Ava, een robot met kunstmatige intelligentie. Caleb ontdekt al snel dat hij hier met een reden is. Hij moet de robot aan een experiment onderwerpen, en nagaan of hij Ava als machine of mens ervaart. Wanneer hij zich aangetrokken voelt tot Ava, ontstaat er rivaliteit tussen de mannen. 

Een intense psychologische thriller met in de hoofdrollen Domhnall Gleeson, die Caleb speelt, Alicia Vikander die de rol van Ava vertolkt en Oscar Isaac als Nathan.

Passengers

Lancering 1 maart 

Deze film speelt zich af in de verre toekomst, waarbij een hele kolonie mensen in kunstmatige slaap wordt gehouden tijdens een reis naar hun ‘nieuwe aarde’. Om onverklaarbare redenen ontwaakt Jim Preston (gespeeld door Chris Pratt) 90 jaar te vroeg uit zijn slaap. Na een lange tijd met niemand anders dan de robotische barman als gezelschap, beslist Jim om Aurora (Jennifer Lawrence) ook uit haar slaap te halen. Maar kan Jim met zijn schuldgevoelens leven? 

Deze blockbuster kent alleen maar fantastisch acteertalent, waaronder Chris Pratt (die we kennen van Guardians of the Galaxy), Jennifer Lawrence (bekend van The Hunger games) en Michael Sheen, die in Twilight speelde. 

Pitch Perfect 2

Lancering 1 maart 

In de tweede film van Pitch Perfect zien we naast de oude bekenden (Anna Kendrick, Rebel Wilson en Elizabeth Banks) ook nieuwe gezichten zoals Hailee Steinfeld en Brittany Snow.

Nadat de Bella’s het nationale kampioenschap gewonnen hebben, werden ze gevraagd op te treden voor de verjaardag van President Obama. Dit werd een regelrecht schandaal, waardoor ze niet meer mogen deelnemen aan de volgende competitie. Dat leidt tot heel wat spanning in de groep. Er zit maar één ding op om de sfeer te herstellen: het wereldkampioenschap winnen. 

Ted 2

Lancering 1 maart 

De grofgebekte teddybeer Ted kennen we natuurlijk allemaal. Hij is getrouwd met Tami-Lynn, waar hij nu eindelijk kinderen mee wil. Dat wordt een moeilijke opdracht, aangezien Ted eerst in de rechtbank moet bewijzen dat hij wel menselijk is. Ze worden hiervoor geholpen door de jonge advocate Samantha Jackson, gespeeld door Amanda Seyfried.

The Ghost Writer 

Lancering 1 maart 

Wanneer een jonge ghostwriter (Ewan McGregor) de kans krijgt om de memoires te schrijven van bekend politicus en eerste minister Adam Lang (Pierce Brosnan), ontdekt hij al gauw dat er iets niet klopt. De vorige ghostwriter is omgekomen in een mysterieus ongeval, en tijdens zijn research stuit hij ook op duistere geheimen, waardoor hij zijn eigen leven in gevaar brengt. 

The Karate Kid 

Lancering 1 maart 

The Karate Kid is de originele film uit 1984, die de basis vormde van een reboot en een tv-serie.

Wanneer de tiener Daniel LaRusso met zijn moeder naar Los Angeles verhuist, maakt hij kennis met de klusjesman van het gebouw: Mr. Miyagi. Daniel wordt er op een avond aangevallen door enkele jongens die karate volgen, en Mr. Miyagi, die zelf karate-expert is, schiet hem te hulp. Zo wordt Miyagi de leraar van Daniel. Zijn ongewone trainingsmethodes lijken op het eerste zicht wel niets met karate te maken te hebben. Hij stoomt Daniel klaar voor het karate toernooi, zodat hij de jongens die hem eerder aanvielen, terug kan pakken. 

Shining Vale 

Lancering 6 maart 

Nadat Pat een affaire had, verhuizen Terry en Pat Phelps samen met hun 2 kinderen naar een oude woning in Shining Vale. Ze willen hier een frisse start maken als koppel en gezin. Pat is een ghostwriter die al 17 jaar lang aan haar tweede roman werkt. Door de verhuis hoopt ze inspiratie te vinden om haar tweede roman af te werken. 

Tijdens het schrijven brengt ze veel tijd door in het huis, waardoor ze het duistere verleden ontdekt van haar nieuwe thuis. Er hebben niet alleen een aantal vreselijke moorden plaatsgevonden, maar er dwaalt ook een geest rond. Dit is de geest van Rosemary, een huisvrouw uit de jaren 50. Wanneer Rosemary Pat’s Muze wordt, lijken de woorden plots uit haar pen te rollen. Maar is Rosemary hier wel echt om te helpen? 

In de Nickelodeon- Bibliotheek

Bubble Guppies seizoen 4 

Lancering 1 maart 

Voor de kids is er ook vermaak voorzien! Het vierde seizoen van Bubble Guppies is beschikbaar vanaf 1 maart. Net op tijd dus voor de krokusvakantie. 

Ga je mee naar de wonderlijke onderwaterwereld, waar de nieuwsgierige Bubble Guppies de meest dolle avonturen beleven? Het is een leerrijk programma met meezingliedjes en lessen rond wiskunde, het milieu,... 

In de BBC- Bibliotheek

Agatha Raisin seizoen 4

Lancering 13 maart

Wanneer Agatha Raisin, een public relations agente, haar bedrijf verkoopt en naar Cotswolds verhuist, ontdekt ze haar talent voor het oplossen van misdaden. Ze onderzoekt een aantal plaatselijke mysteries, zoals de dood van de lokale heks. 

Father Brown Seizoen 9 

Lancering 21 maart 

Fan van Britse detectiveseries? Dan is Father Brown zeker iets voor jou. 

De serie speelt zich af in de vroege jaren 1950, in het fictieve dorpje Cotswold Kembleford. Hier is Father Brown de pastoor. In elke aflevering onderzoekt hij een misdrijf, maar dat doet hij op zijn manier. Dankzij zijn talrijke jaren ervaring en de vele bekentenissen van zijn parochianen, weet hij ontzettend goed hoe hij mensen kan lezen. Oordelen doet hij niet, want hij wil vooral de zielen van mensen redden. 

Sister Boniface Mysteries

Lancering 22 maart

Fan van Father Brown? Dan moet je ook de spin-off Sister Boniface Mysteries gezien hebben. Sister Boniface, gespeeld door Lorna Watson, is een katholieke non uit de jaren 60. Ze studeerde forensische wetenschappen en is daardoor dé uitgelezen persoon om experts te assisteren bij onderzoeken naar verschillende misdrijven. 

The Chelsea Detective (2022)

Lancering 4 maart 

Deze gloednieuwe misdaadserie gaat in maart in première. De reeks speelt zich af in de Londense wijk Chelsea, waar we inspecteur Max Arnold (Adrian Scarborough) volgen. Hij is er dan wel geboren, maar voelt geen connectie met de rijke elite die hier woont. Hij werkt samen met zijn collega  DS Priya Shamsie (Sonita Henry), om een aantal moorden op te lossen. Kijk via de Bibliotheek

Wist je dat al deze films, series en nog zoveel meer gratis zijn inbegrepen voor de abonnementen APP TV Basic, APP TV Plus, Basic en Basic+? De catalogus krijgt regelmatig een update, zodat jij altijd van de laatste nieuwkomers geniet.